Studentuppdrag hos U&We

Miljö, livsmedel, hållbarhet, klimatkalkyler, kundcase och problemlösning – låter det som spännande teman? Det är vad hållbarhetskonsulterna hos U&We arbetar med varje dag, med målet att hitta affärsmöjligheter inom hållbarhet. Om du vill jobba med hållbarhet och företag på ett innovativt sätt kommer du att trivas på U&We. Alla konsulter jobbar mot samma mål – att göra planetnytta tillsammans med sina kunder!

Om U&We

U&We är en konsultbyrå som jobbar med hållbarhetsdriven affärsutveckling och stöttar sina kunder i deras miljö- och hållbarhetsarbete. De vill bidra positivt till samhället genom att vara en ”Catalyst for Good Business” och de arbetar för att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Byrån grundades redan 1995, långt innan hållbarhet blev en stor del av samhällsdebatten. Som pionjärer inom hållbar affärsutveckling har de banat väg för ett mer hållbart näringsliv! Idag är de ett team på 13 konsulter med kompetenser inom miljö, hälsa, etik, socialt ansvar och affärer.

De erbjuder tjänster som bland annat:

  • Analyser av företags miljöpåverkan
  • Strategi- och förändringsarbete kopplat till hållbarhet
  • Utbildningar

Amanda Möttönen, tidigare praktikant och nu heltidsarbetande konsult hos U&We 

”Om du vill jobba med hållbarhet och företag på ett innovativt sätt kommer du att trivas på U&We. Alla konsulter jobbar mot samma mål – att göra planetnytta tillsammans med våra kunder.”