Betrodd partner

Vi ger våra partners framgångsrika format för att stärka och utveckla sitt hållbarhetsarbete. Under mer än tio år har vi arbetat med partners i alla branscher och byggt upp Sveriges främsta nätverk av engagerade studenter och unga talanger.

Studenter kan bli starka resurser för att driva och utveckla ert hållbarhetsarbete. Med vår hjälp för rekryteringar och studentkonsulter blir det enkelt att hitta rätt person och komma igång. Om du är ute att samla fler idéer och få feedback från större studentgrupper kanske våra workshops eller tävlingar passar bättre? Varje uppdrag är unikt och vi ser fram emot att se hur vi kan hjälpa er!

0+
års erfarenhet
0+
nöjda uppdragsgivare
0+
tillsatta studenter

Varför samarbeta med studenter?

Hitta rätt format

I varje samarbete börjar vi med att fråga och lyssna för att förstå alla förväntningar. Sedan hjälper vi till att hitta rätt format med hänsyn till omfattning, innehåll, deadlines och övriga relevanta kriterier. Dessutom säkerställer vi att uppdraget blir både utvecklande och attraktivt ur studentperspektiv – så att både våra projektledare och deltagare kommer att arbeta för att överträffa förväntningarna.

Kontakt

Kontakta våra partneransvariga direkt, eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

Gå vidare

Kvalificerad arbetskraft

Jobba med studenter som interna resurser

Nya idéer och perspektiv

Samla input från många studenter samtidigt

Rekryteringar

Spara tid och pengar genom att låta oss sköta rekrytering och bemanning av studenter för ert hållbarhetsarbete. Vi har en unik förståelse för studentmålgruppen och ger er extra stöd för att varje steg i processen ska vara smidigt och framgångsrikt.
  • Extrajobb

  • Bemanning
  • Sommarjobb
  • Eventuppdrag

  • Praktikuppdrag

  • Uppsatsuppdrag

Studentkonsulter

Med våra studentkonsulter får ni extra resurser för att stärka och utveckla ert hållbarhetsarbete. Varje uppdrag är tydligt målstyrt med ramar som skräddarsys efter era behov, på ett sätt som främjar både effektivitet och nytänkande. Dessutom säkerställer vi bästa möjliga resultat genom att ge alla studenter både utbildning och coachning.

Studentkonsulterna kopplas direkt till er befintliga verksamhet och kan med fördel arbeta mot eventuella ledningssystem och certifieringar. Arbetsuppgifterna kan inkludera granskning, utbildning, analys, rapportering, implementering eller löpande förbättringsarbete, allt utifrån behoven och uppdragsramarna som vi tar fram gemensamt.

Workshops

Samla studenters tankar och idéer i workshopformat. Vi kan skräddarsy workshops eller erbjuda er prisvärda platser i våra färdiga case-program. All projektledning ingår och vi hanterar planering, genomförande och uppföljning. Ni får helt enkelt fokusera på det som är mest värdeskapande – att lära känna studenterna och samla in deras resultat.

Vi har genomfört skräddarsydda workshops med studenter för mer än 80 partners. Deltagargrupperna varierar och vi rekommenderar tvärvetenskapliga grupper för bästa dynamik.

Resultat och mervärde

Mötet med engagerade studenter är givande i sig och workshopens resultat kan skapa bestående värde. Dessutom ser vi i regel stora förbättringar i studenternas inställning till våra partners efter en workshop.

Tävlingar

Locka fram smarta idéer och innovativa lösningar med en studenttävling. Vi använder oss av case och affärskritiska hållbarhetsutmaningar från våra partners för att skapa tävlingar som är både spännande och meningsfulla.

Beroende på tidsperiod och omfattning erbjuder vi antingen helt skräddarsydda format eller partnerskap i våra större återkommande tävlingar. Sedan 2010 har vi årligen genomfört en av Sveriges främsta hållbarhetstävlingar och från 2017 kommer konceptet SM i Hållbarhet att ta vid. Kontakta oss för att få veta mer om vad som är aktuellt.

Vi har efterfrågat lite oväntade lösningar av studenter från olika studieinriktningar och det har vi verkligen fått av deltagarna i Sustainergies Cup!
Christina Lindbäck, SVP Sustainability, NCC
Att vara med i Sustainergies Cup har varit ett utmärkt sätt att nå ut till studenter inom olika utbildningsområden över hela landet.
Erica Kronhöffer, SVP Sustainability, SJ

Redo att samarbeta?

Vi kan hjälpa dig att få extra resurser och nya idéer till ert hållbarhetsarbete, tillsammans med Sveriges mest engagerade studenter. Du kan också anlita oss som föreläsare eller panelister. Prata med oss och se själv!

Kontakta oss

Bli kontaktad