Unika extrajobb under studietiden

Att jobba som hållbarhetscoach med Sustainergies innebär att du utmanas och utvecklas med spännande och kvalificerade uppdrag under din studietid. Det är ett extrajobb där du utvecklar en verksamhets hållbarhetsarbete, exempelvis genom granskning, coachning och konsultande. Eftersom vi har ett stort antal studenter som hållbarhetscoacher över hela landet är du aldrig ensam – det är troligen ett av de bästa extrajobb du kommer att ha under studietiden…

Vi söker studenter från alla utbildningsbakgrunder och över hela landet. Känner du dig driven, nyfiken och redo att lämna skolbänken? Då kommer du att stortrivas!

Aktuella uppdrag

Sparbanker

  • Hela landet
  • Jobba nov 2022 till maj 2023
  • Ansökan öppnar inom kort

Jobba som hållbarhetscoach

Våra jobb är anpassade för dig som är student och finns i hela landet. Du får flexibla arbetstider, schyssta villkor och ett spännande arbete som alltid syftar till att utveckla en verksamhets hållbarhetsarbete. Uppdragen varierar och kan exempelvis inkludera arbete med analyser, kommunikation, utbildning, policys, ledningssystem, implementering av åtgärder, och mycket mer.

Dessutom har du alltid möjlighet att vara kreativ och använda dina egna unika styrkor och kompetenser!

Hållbarhetscoacher i media

Vad får du som student

0+
studenter som hållbarhetscoacher

Är det din tur?

Recept för hållbarhetscoacher

Hur arbetar vi idag?

Börja tänka som en revisor som granskar nuläget. Finns det krav och arbetsrutiner som ska upprätthållas? Finns det en plan och mål? Och vad finns det för önskemål från både kunder och personal?

Hur kan vi bli bättre?

Fortsätt med att tänka som en coach som hjälper sin kund utvecklas. Hjälps åt att leta efter förbättringar för att minska verksamhetens negativa avtryck och öka dess positiva samhällsnytta!

Hur bidrar jag med min spetskompetens?

Glöm inte att du också kan agera som en konsult och använda dina egna idéer och perspektiv för att göra sådant som inte skulle vara möjligt utan dig!

Frågor på det? Kontakta mig!