Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Projektsamordnare till Sustainergies

Vill du arbeta med några av hållbarhetssveriges roligaste samverkansprojekt riktat till studenter och näringsliv? Kreativ och framåt? Bra på att få saker att hända? Vi letar efter en nyfiken projektsamordnare som vill utvecklas i sin roll som projektledare och arbeta i en rad olika projekt med många kontaktytor. Vi är säkra på att världen förändras genom samarbete och vi vill ha in dig som trivs med att engagera och coacha andra. Hos oss väntar en spännande roll där du arbetar med kontakter och engagerade studenter runt om i landet!

Om Sustainergies

Sustainergies utvecklas hela tiden för att fortsätta rusta och rekrytera hållbarhetstalang, och vill att den bästa kompetensen på planeten används för planetens bästa. Verksamheten startades av studenter 2009 och har idag vuxit till en plattform för studenter och unga yrkesverksamma inom impact.  Vi har sedan dess erbjudit flera tusen unga talanger uppdrag och erfarenheter inom hållbarhetsområdet. Idag leder vi workshops och utformar projekt i nära samarbete med många av Sveriges ledande bolag och organisationer inom både privat, offentlig och idéburen sektor. Sustainergies förmedlar även rekryteringstjänster, studentuppdrag, praktikplatser och utför bemanningar.

Teamet består idag av sex heltidsanställda, en handfull deltidsanställda, ett 20-tal studentprojektledare över hela Sverige och en aktiv styrelse med bred kompetens. Vi arbetar nära varandra, i tvärfunktionella samarbeten, med egna huvudansvar inom respektive verksamhetsområden. Inom teamet finns en bredd av olika kompetenser inom allt från projektledning till rekrytering och kommunikation.

Uppdrag och arbetsuppgifter

Som projektsamordnare får du möjlighet att arbeta med projekt och samarbeten som på olika sätt förändrar världen till det bättre. Du kommer att driva samverkansprojekt och tillsammans med dina kollegor få möjlighet att kreativt skapa nytt och samtidigt vara med och utveckla våra befintliga projekt. Till din hjälp har du självklart kompetenta och erfarna kollegor men också Sveriges största och mest kompetenta nätverk av hållbarhetsintresserade unga talanger.

I rollen kommer du snabbt få eget ansvar och uppgifter med stor variation. Det här är din möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare och samtidigt få vara med och driva några av de mest spännande projekten inom hållbarhet för studenter och unga i Sverige idag.

Din roll innebär bland annat:

  • Operativt ansvar för att planera, genomföra och projektleda de större och mindre projekt affärsområdet bedriver.
  • Administrera de projekt som finns i vår projektportfölj.
  • Coacha och stötta studentprojektledare, hållbarhetscoacher och säljare i sina respektive uppdrag.
  • Löpande kontakt med våra partners från näringslivet.
  • Införsäljning av våra befintliga projekt till relevanta aktörer.
  • Planera och genomföra event, projektuppstarter och panelsamtal.

Utvecklingsmöjligheter

Med denna roll vill vi att du ska växa tillsammans med oss inom både projektledning och hållbarhet. Inom ett högaktuellt tematiskt område får du arbeta brett och kommunikativt med projektledning, samordning och nätverkande. Du kommer snabbt att få eget ansvar att driva projekt och kommer få möjlighet att utveckla och skapa rutiner, bygga nätverk och hitta din roll i hållbarhetssfären. Du blir en nyckelperson inom organisationen och kommer få vara med att årligen stötta hundratals hållbarhetstalanger runt om i landet.

Kompetenser och färdigheter

Vi arbetar med inkluderande rekrytering och är övertygande om att alla individers styrkor behövs för att bygga ett hållbart samhälle. Du är alltid välkommen med din ansökan – för att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du har:
  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet av projektledning från början till slut, från arbetslivet eller andra engagemang.
  • Grundläggande förståelse och ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor.
  • Erfarenhet av att tala inför större/mindre grupper.
  • Erfarenhet av kommunikationsarbete till olika målgrupper.
  • Erfarenhet av att administrativt skapa och upprätthålla struktur från arbetslivet eller andra engagemang.
  • Professionella språkkunskaper i svenska och engelska.
  • De personliga egenskaperna som efterfrågas är: Självgående, flexibel, relationsskapande och nyfiken.
  • Du bör ha något års erfarenhet som täcker ovanstående områden, men den kan även omfattas av relevant engagemang under studietiden.

Det är även meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att leda studenter eller liknande, antingen från arbetslivet eller andra engagemang.
  • Erfarenhet av Sustainergies verksamheter från exempelvis Academy, hållbarhetscoachning eller liknande.
  • Erfarenhet av eventkoordinering.
  • Erfarenhet av försäljning och kundservice.

Villkor

Arbetsplats: Norrsken House i centrala Stockholm med viss möjlighet till arbete på distans.
Omfattning: Heltidstjänst. Provanställning se månader, därefter tillsvidare.
Arbetstider: I genomsnitt 40 timmars arbetsvecka, med säsongsvariation i arbetsbelastning och möjlighet till flexibel arbetstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse, från juni 2023 med möjlighet till senare start.
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal, friskvård, kompetensutveckling och karensbidrag.

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!