Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Verksamhetschef till Sveriges främsta plattform för hållbarhetsjobb

Sustainergies har under tio år utvecklats till att bli landets främsta plattform för hållbarhetsjobb och samarbeten med studenter och unga talanger. Vi delar kontor med några av Sveriges främsta sociala entreprenörer på Norrsken House i Stockholm och lyckades förra året skapa 46 250 timmar av hållbarhetsarbete med partners från alla branscher. Nu söker vi en ny verksamhetschef som tillsammans med grundare och ett drivet team vill stärka vår position ytterligare och ta nästa steg i organisationens utveckling!

Om Sustainergies

Sustainergies är landets främsta plattform för att matcha hållbarhetsintresserade studenter och unga talanger med relevanta jobb, projekt och arbetsgivare. Vår verksamhet startades av studenter för studenter år 2009 och sedan dess har flera tusen unga talanger fått uppdrag och erfarenheter genom oss. Idag erbjuder vi rekryteringstjänster, förmedlar studentuppdrag och praktikplatser, utför bemanningar, leder workshops och utformar projekt i nära samarbete med spännande arbetsgivare inom privat, offentlig och idéburen sektor. Vårt team består av sex heltidsanställda med kontor på Norrsken House i Stockholm och ett 20-tal studentprojektledare över hela Sverige, som alla delar en värdegrund baserad på mod, utveckling och relevans.

Efter 10 års framgångsrikt arbete söker Sustainergies nu en ny verksamhetschef för att fortsätta rusta och utveckla organisationen på lång sikt, tillsammans med ett fantastiskt team och med mandat från styrelsen.

Rollen som verksamhetschef

I rollen som verksamhetschef kommer du att leda Sustainergies med ansvar för de tre huvudområdena planering, personal och ekonomi. Ditt mål är att fortsätta bygga upp organisationens kapacitet och ge hela teamet förutsättningar att prestera sitt bästa för att driva Sustainergies program och aktiviteter. Du rapporterar direkt till styrelsen och kommer att få en spännande roll med både strategisk höjd och operativt arbete, som omfattar:

 • Planering:
 • Ta fram mål för respektive verksamhetsområde och löpande följa upp dessa
 • Förvalta och justera arbetsprocesser och struktur för att uppnå bästa resultat
 • Leda strategiskt arbete med verksamhetsplan och långsiktig verksamhetsstrategi
 • Personal:
 • Fullt personalansvar, inklusive löpande ledning och fördelning av arbete, samt utveckling av team och individuell målstyrning
 • Ansvara för strukturen för anställningar internt och villkoren för anställda studenter
 • Ekonomi:
 • Ansvara för budgetprocessen och rapporteringen, samt löpande ekonomisk uppföljning
 • Ansvara för kontakter med redovisningsbyrå, revisorer, styrelse etc.
 • Ytterligare ansvarsområden:
 • Ansvara för efterlevnad och utveckling utifrån relevanta regler, krav och best-practice
 • Stötta processen för utveckling av organisationens impactmål och uppföljning
 • Stötta alla projekt med planering av tid och resurser

Teamet har en stor bredd av förmågor inom hållbarhet, rekrytering, projektledning, kommunikation, försäljning etc. och arbetar tätt tillsammans för att utbyta erfarenheter och lösa utmaningar som varje dag. Du kommer också att delta i den operativa verksamheten med rekryteringar eller bemanningar, utifrån kompetens och intresse.

Vem vi söker

För oss är dina drivkrafter och vem du är som person minst lika viktigt som dina specifika förkunskaper. Vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du har praktisk erfarenhet av organisationsutveckling, budgetering och ekonomisk uppföljning. Du bör också ha erfarenhet av att leda personal, antingen från en tidigare chefsposition eller från tidigare roll som erfaren projektledare. Du är pedagogisk och entusiasmerande och är inte rädd för att fatta beslut. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och trivs med att växla mellan detaljnivå och övergripande perspektiv.

Framförallt vill vi att du ska satsa med hjärna och hjärta för att utveckla vår verksamhet genom god planering och med teamkänsla som ledord!

Villkor

Arbetsplats: Sustainergies kontor på Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57C i Stockholm.
Omfattning: Heltid, med möjlighet till flex.
Ersättning: Fast lön och villkor enligt kollektivavtal. Sex veckors semester.
Tillträde: Enligt överenskommelse, under våren 2020.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!