Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Stötta Akteas energikonsulter med systemförvaltning och ekonomi

“Backoffice ger stöd åt konsulterna och utvecklar verksamheten. Du får lära dig att förvalta och förbättra våra interna system, ta fram underlag och nyckeltal och utbilda våra kollegor i hur de kan dra nytta av den potential systemen har”. Så sammanfattar din framtida studentkollega Lukas rollen som Backoffice hos Aktea. Akteas konsulter minskar företags resursslöseri och klimatpåverkan, och för att lyckas i sitt arbete behöver de stöd från Backoffice. Hos Aktea kommer du få lära dig mycket nytt samtidigt och få bra stöttning från chef och kollegor. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Aktea

Aktea är en av Sveriges snabbast växande energieffektiviseringskonsulter. De vill minska företags resursslöseri och klimatpåverkan genom energieffektiva fastigheter, smarta system, solceller och elektrifiering.

Idag har de kontor i alla väderstreck – Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Uppsala. De har vuxit starkt de senaste åren och omsätter idag mer än 50 mkr. Nu planerar man ytterligare tillväxt, och för att lyckas med detta behöver de ytterligare en medlem till den centrala Backoffice-funktionen – nämligen dig!

Uppdrag och arbetsuppgifter

Som Backoffice kommer du få lära dig att förvalta och utveckla Microsoft-baserade system såsom Dynamics 365, SharePoint och Power BI. Du behöver alltså inte ha kunskap om dessa system sedan innan. Du kommer även utföra ekonomirelaterat arbete som kundfakturering och övrig bokföring, men också mer generella uppgifter såsom diverse administration och bokning/planering av årliga konferenser.

“Det som gör rollen både rolig och intressant är att man får en central roll på Aktea och får känna att man verkligen bidrar till företaget. Backoffice har varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. En stor positiv aspekt är att man verkligen får kontakt med alla på företaget. Företagskulturen är väldigt välkomnande och samarbetet mellan alla är tätt där man hjälper varandra, vilket är något som leder till en positiv och härlig stämning på jobbet”, så beskriver din framtida kollega Lukas kulturen hos Aktea och rollen som Backoffice.

Som en del av Akteas Backoffice lovar de att du kommer att lära dig mycket om konsultrollen och grunderna i projektstyrning. Du får också lära dig Microsofts system i detalj, i synnerhet Dynamics, SharePoint och Power BI, som får snabb spridning i hela näringslivet.

Kompetenser och färdigheter

Vi arbetar med inkluderande rekrytering och är övertygande om att våra olikheter är styrkor för att bygga ett hållbart samhälle. Du är alltid välkommen med din ansökan – för att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Är student och kan arbeta 2 dagar i veckan
  • Är nyfiken på att lära dig arbeta med programmering och databashantering
  • Känner ett engagemang för hållbarhetsfrågan – där det är meriterande om du har kunskap om energifrågor
  • Har grundläggande kunskaper i Officepaketet (Excel, Word, PowerPoint)
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice och ekonomiarbete
  • Som person är du noggrann, duktig på att samarbeta och ansvarstagande

Villkor

  • Arbetsplats: Du kommer att arbeta från Akteas kontor, centralt beläget i flygeln till ett 1600-talspalats i Gamla stan, Stockholm. Du kan även arbeta hemifrån vissa dagar.
  • Omfattning: Kontorstid vardagar, men är i övrigt flexibelt och kan anpassas efter tentaperioder och dylikt. Drygt två heldagar i veckan.
  • Tillträde: Slutet av januari/februari 2022

Om Aktea

Akteas konsulter är ett stöd till fastighetsägare och verksamheter över hela Sverige som vill sänka sin energianvändning, skapa sunda inomhusklimat, satsa på solceller eller på annat sätt bidra till ett bättre klimat. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Uppsala erbjuder vi tjänster över hela Sverige. Verksamheten växer stabilt och vi omsätter idag drygt 50 mkr.
Läs mer på www.aktea.se.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!