Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Affärsansvarig rekryterare med hållbarhetsintresse

Hos oss kan du kombinera passionen för rekryteringstjänster med intresset för hållbarhet! Under mer än 10 år har Sustainergies utvecklats till att bli landets främsta plattform för hållbarhetsjobb och samarbeten. Nu söker vi en affärsansvarig rekryterare för att ytterligare stärka vårt team och förmågan att matcha talanger och arbetsgivare. Vänta inte med ansökan, vi tillsätter löpande!

Om Sustainergies

Sustainergies är landets främsta plattform för att matcha hållbarhetsintresserade studenter och unga talanger med relevanta jobb, projekt och arbetsgivare. Vår verksamhet startades av studenter år 2009 och sedan dess har flera tusen unga talanger fått uppdrag och erfarenheter genom oss. Idag erbjuder vi rekryteringstjänster, förmedlar studentuppdrag och praktikplatser, utför bemanningar, leder workshops och utformar projekt i nära samarbete med många av Sveriges ledande bolag och organisationer inom privat, offentlig och idéburen sektor. Vi har blivit en självklar del av “hållbarhetssverige” och utvecklas hela tiden för att bidra till att fler kan jobba mer med hållbarhet. Vårt team består av fyra heltidsanställda med kontor på Norrsken House i Stockholm och ett 20-tal studentprojektledare över hela Sverige, som alla delar en värdegrund baserad på mod, utveckling och relevans.

Våra rekryteringstjänster har länge varit en grundpelare i vår verksamhet och vi fortsätter att utveckla processer, erbjudanden och kundrelationer. Nu söker vi dig som vill ta ansvar för vår affär inom rekrytering och bemanning, för att ytterligare stärka vårt team och förmågan att matcha talanger och arbetsgivare för att arbeta med hållbarhet!

Rollen som affärsansvarig rekryterare

I rollen som affärsansvarig rekryterare kommer du snabbt att få erfarenhet av alla typer av rekryteringsuppdrag i vår portfölj. Dessutom kommer du bli ansvarig för att leda affärsområdet “Studentrekrytering” där det ingår rekryteringar för praktikplatser, sommarjobb, extrajobb mm för en mångfald av uppdragsgivare från start-ups, myndigheter, företag, kommuner, ideella verksamheter etc. Du kommer att jobba både operativt för att genomföra rekryteringar samt strategiskt för planering, utveckling av erbjudandet, partnerkontakt, tillväxt etc. Våra studentrekryteringar är mycket uppskattade och under föregående verksamhetsår kunde våra matchningar bidra till 25 000 arbetstimmar inom hållbarhetsområdet!

Utifrån dina förmågor och matchningen mot vårt team kommer du också att få leda ytterligare ett affärsområde bland våra rekryteringstjänster. Antingen “Studentkonsulter” där vi tillhandahåller bemanningstjänster inom hållbarhetsområdet eller “Young Professionals” där vi tillhandahåller rekryteringar för heltidstjänster. Det kommer alltid vara viktigt för dig att förstå våra målgrupper och lära känna våra partners, samt att brinna lika mycket för kandidatupplevelse som för samhällsnytta och affärer.

Du kommer att få en spännande roll som inkluderar stort kund- och affärsansvar. Vi arbetar ofta med återkommande kunder och du kommer att få förvalta sådana relationer, arbeta med merförsäljning och använda både personlig kontakt och bred kommunikation för att säkerställa att vi når våra mål. Målsättningen är att du ska bidra till att hela vår rekryteringsverksamhet växer genom:

  • Kundansvar för större samarbeten och rekryteringspartners
  • Säljansvar för Studentrekryteringar samt Studentkonsulter eller Young Professionals
  • Operativt ansvar för rekryteringar och fortsatt utveckling av våra tjänster, erbjudanden och positionering

Teamet har en stor bredd av förmågor inom hållbarhet, rekrytering, projektledning, kommunikation, försäljning etc. och arbetar tätt tillsammans för att utbyta erfarenheter och lösa utmaningar varje dag. Vi trivs med att samarbeta och i vårt team kommer du att fortsätta utvecklas och växa.

Vem vi söker

För oss är dina drivkrafter och vem du är som person minst lika viktigt som dina specifika förkunskaper. Vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du har något eller några års praktisk erfarenhet och grundläggande förkunskaper av att arbeta med rekrytering, bemanning eller headhunting. Dessutom hoppas vi att du känner igen dig i flera av nedan påståenden:

  • Du har erfarenhet av att sälja rekryterings- eller bemanningstjänster och trivs med att utveckla utmärkta kundrelationer,
  • Du har arbetat självständigt med flera rekryteringsprocesser och brinner för en bra kandidatupplevelse i alla steg,
  • Du har förståelse för hållbarhetsområdet och har kännedom om olika arbetsroller, relevanta aktörer och aktuella kompetensbehov,
  • Du har hög förmåga att organisera och prioritera ditt arbete, växlar obehindrat mellan detaljnivå och övergripande perspektiv, löser utmaningar som uppstår och känner stort ägarskap,
  • Du är prestigelös och kan hugga i där det behövs och hela tiden bidra till ett gott samarbete inom teamet,
  • Du vill utveckla rekryteringstjänster med hjärna och hjärta, i en verksamhet som kan göra världen mer hållbar,
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Villkor

Arbetsplats: Sustainergies kontor på Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57C i Stockholm med viss möjlighet till arbete på distans.
Omfattning: Heltidstjänst. Provanställning sex månader, därefter tillsvidare.
Arbetstider: I genomsnitt 40 timmars arbetsvecka, med säsongsvariation i arbetsbelastningen och möjlighet till flex.
Ersättning: Fast lön och villkor enligt kollektivavtal. Sex veckors semester.
Tillträde: Enligt överenskommelse, från november 2020.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!