Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Extrajobb som kvalitets- och miljöansvarig

Vi letar efter en modig student för rollen som kvalitets- och miljöansvarig på Citedo, ett IT-tjänsteföretag med print som specialnish. Du får möjlighet att driva och vidareutveckla hållbarhetsarbetet, ha ett helhetsansvar för företagets kvalitets- och miljöledning samt jobba för att engagera medarbetarna och göra hållbarhetsarbetet mer levande. Här finner du en lysande möjlighet för dig som är student med sikte på en hållbarhetskarriär!

Om Citedo

Citedo är ett IT-tjänsteföretag med print som specialnish. För 20 år sedan startade företaget under namnet TDO – Team Digital Office, ett märkesoberoende alternativ inom utskriftslösningar. Under årens lopp har företaget och verksamheten utvecklats till att idag omfatta heltäckande IT-tjänster med allt från analys, hårdvara, mjukvara, installation, drift, förbrukning, service och support. För små och medelstora företag fungerar Citedo som en extern IT-avdelning och stora koncerner outsourcar ofta all sin print till dem – en tjänst som idag är 100% klimatkompenserad. De har sitt huvudkontor i Stockholm och ett servicenätverk över hela Norden. Hela verksamheten är idag miljö- och kvalitetscertifierad genom ISO 9001 och 14001 och är på väg att bli certifierade enligt ISO 27001.

Ditt uppdrag

I din roll som kvalitets- och miljöansvarig för Citedos verksamhet kommer du få en ansvarsposition från dag ett. Du tar över rollen från en tidigare student som under det senaste året kraftigt har bidragit till att stärka hållbarhetsarbetet, något som du kommer att få fortsätta med. Dina huvuduppgifter kommer vara att äga och hjälpa till att utveckla företagets kvalitets- och miljöledningssystem, integrera hållbarhetsarbetet i verksamheten med hjälp av löpande förbättringar samt stötta ledningen i miljö- och kvalitetsfrågor och engagera medarbetare. Du kommer att arbeta självständigt och förväntas planera ditt arbete och driva egna förändringsprojekt. Utöver att kunna kontrollera och systematisera, behövs din passion och handlingskraft för att skapa engagemang.

Vi söker dig som

  • Är öppen, positiv och modig
  • Vill ha en ansvarsroll inom kvalitets- och miljöledningssystem och har relevant förkunskap
  • Har kapacitet och handlingskraft att både se och genomföra förbättringar
  • Kan engagera organisationen inifrån genom att skapa delaktighet och intresse
  • Är student med minst ett år kvar på studierna
  • Kan arbeta flytande på svenska i tal och skrift

Villkor

Arbetsplats: Citedos kontor i Skärholmen, Stockholm
Omfattning: Du arbetar löpande cirka 1 dag/vecka (20% av heltid) och planerar själv din arbetstid. Du bör vara tillgänglig för rollen i minst 1 år.
Ersättning: Marknadsmässig, fast lön.
Tillträde: Så snart som möjligt, i augusti eller september.

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!