Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Passionerad eventkoordinator för ASAP

Brinner du för frågor inom hållbarhet och vill inspirera andra studenter genom att skapa ett engagerande event och möten? Sustainergies har tillsammans med Svanen grundat ASAP – A Sustainability Acceleration Project – som en plattform för att rusta framtidens hållbarhetsledare och söker vi dig som vill bli en del av vår satsning på att träna studenter i ledarskap inom hållbarhet! Vi erbjuder 20 veckors praktik under våren 2019 och kommer att ge dig unik möjlighet att utveckla dina förmågor och bli en del av Sustainergies växande verksamhet.

Om ASAP

ASAP – A Sustainability Acceleration Project – rustar framtidens hållbarhetsledare genom att vara en plattform för inspiration, sektorsamarbete och praktisk träning inom ledarskap och hållbarhet. ASAP grundades av Sustainergies och Miljömärkning Sverige (Svanen) 2018 och drivs i samarbete med partnerföretag som bidrar med nyckelkompetenser och insikter från sina branscher. År 2018 hade vi med oss Nordea, Scania och Samsung och lanseringen blev en stor succée – och till hösten är det högsäsong igen! Då bjuder vi in studenter från hela Sverige att delta i en unik utbildning i ledarskap inom hållbarhet. Bakom ASAP finns ett projektteam som består av nyckelpersoner från både Sustainergies och Svanen samt ett antal studentmedarbetare. Vi finns såklart också på Facebook och Instagram om du vill veta mer!

Vad blir mina uppgifter?

Du kommer att få en operativ och viktig roll under projektets mest händelserika tidsperiod september till december. Det är under de här månaderna som vi ordnar inspirationsevent, medverkar i campusaktiviteter, tar emot ansökningar, gör urval,  och genomför vår 5-dagars boot camp. Konceptutveckling och grovplanering av ASAP sker nu under våren, så din huvudsakliga uppgift handlar koordinering och genomförande av hela projektet, med fokus på ASAP:s fysiska event och möten – från inspirationseventet i september till galakvällen i december. Vi vill skapa inspirerande och utvecklande möten som samtidigt känns genuina och nära.

Under din praktikperiod får du även möjlighet att ta dig an flera spännande uppgifter utifrån dina intresseområden, färdigheter och utvecklingsmål.

Vad innebär en praktik hos Sustainergies för mig?

  • Få praktisk erfarenhet av att jobba med event och projektledning i en kontext med fokus på hållbarhet och ledarskap
  • Ett inspirerande arbete med ett roligt, passionerat och entreprenöriellt team. Stort eget ansvar och möjlighet att bygga upp praktiska meriter och portföljprojekt för att kick-starta din karriär. Vi vill hjälpa dig att utvecklas!
  • Unik insyn i ”hållbarhetssverige” och en boost för ditt professionella nätverk via Sustainergies och vår arbetsplats Norrsken House, Europas största hubb för entreprenörer som jobbar med att attackera världens stora samhällsutmaningar.
  • Handledning genom hela praktikperioden; vi vill ge dig det stöd du behöver för att ta fram och följa upp dina egna utvecklingsmål, träna på projektledning och utforska dina egna drivkrafter.

För att trivas som bäst hos oss ser vi gärna att du

  • Har ett stort intresse för hållbarhet och ledarskap
  • Är van att arbeta strukturerat mot deadlines, ser helheten men har också ett öga för detaljer som kan göra skillnad för upplevelsen på ett event.
  • Gillar att ha kontakt med olika typer av människor.
  • Är välorganiserad och tydlig, samtidigt som du ger god service även i stressade situationer.
  • Arbetar lika flytande på svenska som på engelska, i tal och skrift.

Du ska också veta att vi är mer intresserade av vem du är som person och dina drivkrafter än dina förkunskaper. Då vi är en liten organisation söker vi personer som trivs med att bidra i flera delar av verksamheten och vågar ta sig an nya uppgifter.

Sist men inte minst, formalia

Praktikperiod: Hösten 2019, 20 veckor på heltid.
Ersättning: Praktikplatsen är obetald och bör genomföras inom ramen för dina studier.
Arbetsplats: Sustainergies kontor på Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57C i Stockholm.
Handledning: Du planerar ditt arbete tillsammans med Sustainergies projektledare för ASAP, och kommer att ha regelbundna reflektioner och utvecklingssamtal under praktikperioden.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!