Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Analytisk handläggare till forskningsprojekt inom energieffektivisering

Nu har du chansen att bli en del av ett spännande forskningsprojekt, samtidigt som du får en unik inblick i samverkansarbete inom energifrågor. Som handläggare kommer du få hantera ansökningar, skapa strukturer och göra rimlighetsbedömningar – perfekt för dig som är en administrativ stjärna med hållbarhetsintresse. Rollen tillsätts i januari, men intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! 

Om Sustainable Innovation

Sustainable innovation bidrar till den hållbara omställningen genom samverkan. Tillsammans med näringsliv, offentlig sektor och forskning skapar, testar och skalar de upp innovationer som bidrar till en samhällsförändring och gör klimatet, affären och livet mer hållbart.

Forskningsprojektet Casablanca är ett samverkansprojekt mellan Sustainable Innovation och Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, Chalmers tekniska Högskola, Göteborg Energi, Profu samt Naturskyddsföreningen. Fokus ligger på lokala åtgärder i både el- och fjärrvärmesystem för att minska kapacitetsproblem och emissioner under så kallade ”peak-perioder”. Projektet går nu in i en fas där villaägare i Göteborgstrakten har erbjudits möjlighet att söka bidrag genom en energieffektiviseringsfond som finansieras av Naturskyddsföreningen.

Vad blir mina uppgifter?

Som studentkonsult kommer du få delta i forskningsprojektet Casablanca för att handlägga inkommande ansökningar via e-mail från villaägare. Projektet är uppdelat i två faser och Sustainable Innovation ser gärna att du är med i båda:

  • januari till februari – handlägga ansökningar
  • oktober till november – handlägga utbetalningar

Uppskattningsvis kommer du att ta emot ca 300 ansökningar. Dina uppgifter kommer handla om att strukturera upp mallar, registrera nyckeluppgifter i Excel och göra rimlighetsbedömningar. Du kommer gå igenom alla ansökningar, bevilja och identifiera felaktigheter eller otydligheter i ansökningarna och ta in kompletterande information från villaägarna. Kontinuerliga avstämningar kommer göras med projektchef Jan Kristoffersson.

Vem vi söker

Din utbildningsbakgrund är inte avgörande utan vi är mer intresserade av vem du är och hur du har utvecklat ditt klimat- och hållbarhetsintresse. För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Trivs med administrativa arbetsuppgifter och är strukturerad och noggrann.
  • Kan arbeta självständigt och är van att ta egna initiativ.
  • Har ett intresse för klimat- och hållbarhet sektorn, det är meriterande om du har förkunskaper inom energieffektivisering och energibesparing.
  • Är serviceorienterad och tydlig i din kommunikation.
  • Är trygg i användningen av Excel och ev. andra databasverktyg.
  • Arbetar flytande på svenska, i tal och skrift.

Villkor

Arbetsplats: Sustainable Innovations kontor i centrala Stockholm, viss möjlighet till arbete på distans.
Omfattning: Fas 1: Ca 2 dagar i veckan från mitten av januari till slutet av februari, ca 100 timmar totalt. Fas 2: Ca 2 dagar i veckan från oktober till november 2020, antalet timmar är inte fastställt än men det ska gå att kombinera med heltidsstudier.
Ersättning: Marknadsmässig timlön och anställning som studentkonsult via Sustainergies
Tillträde:  Mitten av januari 2020

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!