Studentuppdrag på Naturvårdsverket

Vill du utvecklas inom några av de mest spännande och komplexa hållbarhetsfrågorna och varje dag bidra till ett bättre samhälle? Då kan Naturvårdsverket vara platsen för dig. Här erbjuds en kunskapsintensiv kontext med möjlighet att ta del av nationella såväl som lokala och internationella frågor. Dessutom får du förståelse för hur arbetet på statlig myndighet fungerar.

Om Naturvårdsverket

Naturvårdsverket är en statlig myndighet som bedriver arbete inom miljö och hållbarhet och är med och genomför regeringens miljöpolitik. Arbetet sker på uppdrag av den svenska regeringen och omfattar miljöfrågor inom Sverige, EU och internationellt. Frågorna spänner mellan allt från myggor till internationella klimatfrågor. Andra exempel på viktiga områden är luft, mark, biologisk mångfald, förorenade områden, kretslopp, avfall, miljöövervakning samt miljöforskning. Myndigheten har kontor i både Stockholm och Östersund och en stor mångfald av olika yrkesgrupper bland sina anställda.

Naturvårdsverket arbetar efter värdeorden; lyhörd, professionell och offensiv.

Läs mer om Naturvårdsverket

– Ett värdefullt utbyte

Naturvårdsverket sätter stort värde i att samverka med studenter under studietiden. För oss ger samarbete med studenter på universitet och högskolor ett värdefullt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer till oss. Vi förväntar oss att du kommer till oss med fullt fokus och en vilja att bidra, och i gengäld erbjuder vi dig erfarenheter du kommer att ha nytta av i din fortsatta yrkeskarriär!

Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida

Inga aktuella uppdrag, kom tillbaka snart!

Enskilda uppdrag kan tillkomma löpande. Välkommen att se andra aktuella rekryteringar på https://sustainergies.se/rekrytering/.

Frågor på det? Kontakta mig!