Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Skånes Vindkraftsakademi söker studerande verksamhetschef

Nu har du som är student och nyfiken på vindkraft möjlighet att driva det regionala forumet för vindkraftsfrågor i Skåneregionen. Skånes vindkraftsakademi arrangerar seminarier och events för att öka utbytet av kunskap mellan olika aktörer inom vindkraftsområdet i Skåne. I vår kan det vara du som sätter vind i verksamheten – där du ansvarar för allt från planering av events till kommunikation och kansliarbete. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Skånes vindkraftsakademi

Skånes vindkraftsakademi är en ideell förening och en medlemsorganisation som verkar för att öka utbytet av kunskap och erfarenhet mellan olika aktörer inom vindkraftsområdet i Skåne.

Verksamheten gör att aktörer på lokal och regional nivå samverkar, utvecklar metoder och sprider erfarenheter kring lokal och regional energiomställning.

Frågor som forumet lyft på senaste tid är exempelvis havsbaserad vindkraft, repowering och elektrifiering.

http://

 

Uppdrag och arbetsuppgifter

Föreningens kansli drivs av föreningens verksamhetsledare. Som verksamhetsledare verkar du för att föreningen utgör en levande plattform för alla som är intresserade av vindkraft i Skåne, genom olika typer av kommunikations- och eventinsatser. I kansliarbetet ingår även stöd till föreningens styrelse, administration och medlemsfrågor. Du bedriver även omvärldsbevakning på temat vindkraft och bevakar kontinuerligt möjligheter för föreningen att utvecklas.

Kompetenser och färdigheter

Vi arbetar med inkluderande rekrytering och är övertygande om att våra olikheter är styrkor för att bygga ett hållbart samhälle. Du är alltid välkommen med din ansökan – för att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Är student på eftergymnasial nivå, och ska studera även hösten 2022
  • Är mycket duktig på att skriva och uttrycka dig i text, detta då rollen består av mycket kommunikation
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av att arrangera event eller projektleda
  • Har ett intresse för förnybar energi och energifrågor
  • Som person är du ansvarstagande, prestigelös och idérik

Villkor

Arbetsplats: Rollen utgår från Lund/Skåneregionen och du bör därför vara bosatt i området
Omfattning: Deltid vid sidan av dina studier, ca 30h per månad. Du kan flexibelt disponera din arbetstid så att du hinner med dina studier
Tillträde: Start i början av februari 2022 fram till och med oktober 2022

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!