Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Delta som studentfunktionär på Interactive Talks 2024!

Är du student och intresserad av hållbart näringsliv? På konferensen Interactive Talks möts ledande beslutsfattare och experter från offentlig sektor och näringsliv för att diskutera HUR vi kan öka innovations- och omställningstakten i näringslivet. Låter detta som något du vill delta på? Nu har DU möjlighet att delta som studentfunktionär på detta lösningsorienterade event!

Om Interactive Talks

Det är dags för ett nytt och spännande hållbarhetsevent tillsammans med Hållbart Näringsliv – Interactive Talks 2024! Istället för att endast sitta och lyssna in på experter bjuds deltagare från privat och offentlig sektor in till rundabordssamtal för att tillsammans diskutera förändringsledning och företagskultur, CSRD och nya regelverk, hållbarhet i scaleupbolag, komplexa leverantörskedjor och social hållbarhet. Initierade föredrag av ledande experter följs av samtal där deltagare matchas med personer som delar liknande utmaningar. Här finns möjligheter att stärka nätverk, utbyta kunskap och inspireras, med den avgörande frågan HUR i fokus.

Talar gör bland annat: Romina Pourmokhtari (Klimat- och miljöminister, Sveriges regering), Annika Wäppling Korzinek (Chef för EU-representation i Sverige, Europeiska kommissionen), Marcus Hartmann (Public Affairs and Sustainability Manager, H&M), Elina Eriksson (PhD, Associate Professor, Media Technology and Interaction Design, KTH), Clara Lidber, (vd och grundare, Panter), och många fler.

Om att vara studentfunktionär

Du deltar gratis (värde 2 995 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär mellan 11.00-14.00. Som studentfunktionär är du med på plats för att registrera talare/deltagare och hjälpa till med det praktiska arbetet fram till 14.00. Efter det är du självklart välkommen att delta på eventet och ta del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på, där du får chans att nätverka och knyta kontakter. Lunch och fika ingår.

Övrig info

När:14 maj 11.00-14.00
Var: Sergel Hub, Sveavägen 10A, 111 57, Stockholm.
Länk till eventet: Interactive Talks 2024

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!