Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Var studentfunktionär och nätverka på konferensen för Mobilitet och Samhälle 2024!

Är du student och intresserad av hållbarhet, mobilitetsfrågor och samhällsplanering? Ta då chansen att delta på en av årets mest aktuella hållbarhetskonferenser! Just nu har DU möjlighet att delta som studentfunktionär på Aktuell Hållbarhets konferens Mobilitet och Samhälle 2024 där ledande experter och beslutsfattare diskuterar morgondagens mobilitet och infrastruktur.

Om Mobilitet och Samhälle:

På konferensen Mobilitet och Samhälle den 16e maj samlas beslutsfattare och experter från offentlig sektor och näringsliv för att dela insikter och diskutera strategier och modeller för framtidens hållbara mobilitet och infrastruktur. Vilka mobilitetsfrågor kommer att hamna högt på agendan i EU-valet? Hur kan vi främja hållbara transporter både i städer och på landsbygden? Finns det lärdomar från andra länders mobilitetslösningar? Hur kan man arbeta med beteendeförändringar för att få så önskvärda resultat som möjligt?

Detta och mycket mer kommer du att få ta del under dagen. Talar gör bland annat Alexandra Österplan (ansvarig för E-mobilitet, Scania), Lilia Halsen Bidar (enhetschef Mobilitetsutveckling, Göteborgs stad), Mattias Goldmann (vd, 2030-sekretariatet), Beatrice Reichel (analytiker, FOI Totalförsvarets forskningsinstitut), Petra Edlund (Head of Mobility, OKQ8), Emma Wiesner (Europaparlamentariker, Centerpartiet), och många fler.

Om att vara studentfunktionär

Du deltar gratis (värde 5 495 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som studentfunktionär under konferensen mellan 07.00-11.00. Du är varmt välkommen att stanna kvar och delta på konferensen resten av dagen som avslutas vid 16.00.

Arbetsuppgifterna innefattar främst att hantera mottagandet och registreringen av talare och deltagare under morgonen, men andra praktiska uppgifter kan tillkomma under dagen. Du blir bjuden på frukost, lunch och fika! Du behöver tala flytande svenska. Du får gärna ha ett intresse för frågorna som diskuteras under dagen men det är inget måste.

Vill du vara funktionär, ta del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter? Ansök nedan!

Övrig information

När: 16 maj 2024
Tid: kl. 07.00-11.00, du är välkommen att stanna under resten av konferensdagen som deltagare.
Var: Courtyard by Marriott, Stockholm, Rålambshovsleden 50 (T: Thorildsplan)
Länk: Mobilitet och Samhälle 2024

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!