Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Delta som studentfunktionär på Byggforum 2023!

Bygg- och fastighetssektorn utvecklas i snabb takt för att tackla tuffa hållbarhets-, klimat- och affärsmål. Som student har du möjlighet att vara funktionär på byggsektorns viktigaste konferens där du får chansen att lära dig mer om branschens möjligheter och utmaningar och självklart mingla och knyta nya kontakter!

Om Byggforum 2023:

Byggforum 2023 lyfter den tydliga kopplingen mellan cirkulära flöden och klimatet, hur sektorn tar sikte på nya materialval och hur vi kan få en mer hållbar byggprocess med minskat klimatavtryck. På scen får du bland annat ta del av Andreas Carlsons, Infrastruktur- och bostadsminister (KD), tankar om byggsektorns utmaningar och möjligheter och Ebba Örwalls, hållbarhetschef Sverige Heidelberg Materials, reflektioner om hur vi ska bygga med mer återbruk trots den högre kostnaden.

Om att vara studentfunktionär:

Du deltar gratis (värde 5995 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär under konferensen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av mottagande i registreringen, hjälpa till vid frukostseminarium och allmänna uppgifter kopplade till dagens program. Självklart tar du också del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter. Frukost, lunch och fika ingår.

Övrig information:

När: Torsdag 12 oktober 2023, 07.00 – 11:00. Du är välkommen att stanna under resten av konferensdagen som deltagare.
Var: Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, Stockholm, 11219
Länk: Byggforum 2023

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!