Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Delta som studentfunktionär på Hållbar Kommun 2023!

Intresserad av omställningsarbete och samhällsfrågor ? Kommuner har en nyckelroll när det handlar om att realisera omställning till ett hållbart och fossilfritt samhälle.
Ta tillfället i akt att lära dig av och nätverka med experter, politiker och kommuner som ligger i framkant som studentfunktionär på Hållbar kommun 2023!

Om Hållbar Kommun:

Sveriges kommuner står inför stora utmaningar och ska förverkliga både Parisavtalet och Agenda 2030-målen. Hur gör de kommuner som lyckas? Som studentfunktionär på Hållbar Kommun den 3 oktober får du möjlighet att inspireras och utveckla dina kunskaper om det kommunala hållbarhetsarbetet.
Kommunerna har en nyckelroll när det handlar om att realisera omställningen till ett hållbart och fossilfritt samhälle. Hållbar Kommun exemplifierar, tillsammans med Dagens Samhälle, hur kommuner arbetar och organiserar sitt miljöarbete med hjälp av experter, politiker och kommunala representanter. Erfarenhetsutbyte och diskussioner om samverkan mellan sektorer utlovar ett intressant forum med fokus på hur visioner blir till verklighet.

Om att vara studentfunktionär:

Du deltar gratis (värde 4995 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär under konferensen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av mottagande i registreringen, hjälpa till vid frukostseminarium och allmänna uppgifter kopplade till dagens program.
Självklart tar du också del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter. Frukost, lunch och fika ingår.

Övrig information

När: Tisdag 3 oktober 2023, 07:00 – 11:00.
Du är välkommen att stanna under resten av konferensdagen som deltagare.
Var: 7A Posthuset, Stockholm
Länk: Hållbar Kommun 2023

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!