Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Delta som studentfunktionär på konferensen för Mobilitet och Samhälle 2023!

Är du student och intresserad av hållbarhet, drivmedelsfrågor och samhällsplanering? Ta chansen att delta på en av årets mest aktuella konferenser! Som studentfunktionär arbetar du några timmar under förmiddagen och är sedan välkommen att delta på det resterande programmet och mingel under eftermiddagen.

Om Mobilitet och Samhälle:

Konferensen Mobilitet och Samhälle den 30e maj är arenan för politiker, beslutsfattare och representanter från näringslivet som ansvarar och arbetar för framtidens mobilitet och infrastruktur. Det är en mötesplats för aktörer som driver och ansvarar för utvecklingen mot en fossilfri och effektiv mobilitet i ett modernt samhälle. Med initierade trendspaningar, debatter och fördjupande diskussioner analyseras och utvärderas den pågående och framtida omställningen till ett hållbart mobilitetssystem.

Välkommen till en unik och ny mötesplats för beslutsfattare och experter i näringsliv och offentlig sektor där det diskuteras om framtidens mobilitet i det moderna samhället! 

Om att vara studentfunktionär

Du deltar gratis (värde 5 995 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som studentfunktionär under konferensen. Arbetstiden är kl.07.00-11.00 och du får gärna stanna kvar och delta på konferensen resten av dagen som avslutas med mingel kl.16.30-17.15. Arbetsuppgifterna är framförallt att hantera mottagandet av talare och deltagare under morgonen men andra praktiska uppgifter kan tillkomma under dagen. Du behöver kunna tala flytande svenska. Ett intresse för frågorna är fördelaktigt men inget krav.
Du blir bjuden på frukost, lunch och fika!

Vill du vara funktionär, ta del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter? Ansök nedan!

Övrig information

När: 30 maj 2023
Tid: kl. 07.00-11.00, du är välkommen att stanna under resten av konferensdagen som deltagare.
Var: Courtyard by Marriott, Stockholm, Rålambshovsleden 50 (T: Thorildsplan)
Länk: Mobilitet och Samhälle 2023

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!