tavlapuff

Ta dig an verkliga uppdrag åt företag och arbetsgivare som vill bli ännu bättre på hållbarhet med hjälp av studenters goda idéer. Tävlingen presenteras årligen av Sustainergies, Sveriges främsta plattform för näringsliv, akademi och studenter som vill samarbeta kring hållbarhet. När du anmäler dig till tävlingen blir du också en del av vårt studentnätverk!

VEM

Du kan delta oavsett studieinriktning eller ort och du kan tävla individuellt eller i grupp. Ingenjörer, läkare, statsvetare, ekonomer, designers och miljövetare har samma möjlighet att vara med.

VAD

Scania, BillerudKorsnäs och Trafikverket vill ha dina idéer och ger 25 000 kr till vardera vinnare! Lös en eller flera tävlingsuppgifter.

Tävlingen är inte som en akademisk uppsats, ta chansen att vara kreativ!

HUR

Du behöver anmäla dig till tävlingen för att ladda ner hela tävlingsfrågorna, det är inte bindande. Anmäl dig direkt så missar du inget, vi kommer att skicka extra info och uppdateringar för att hjälpa dig att vinna! Se också:
"Mer om tävlingen".

NÄR

Tävlingen är stängd. Lämna in din lösning senast den 17:e januari 2016, eller läs mer om "Early Bird".

'Sustainergies'
'@sustainergies'
'cup@sustainergies.se'

tavlavinn

SMARTA TRANSPORTER I EN HÅLLBAR STAD

Städer ger oss närhet och tillgång till mycket av det vi behöver på en liten yta, men är också beroende av flöden av människor, gods och avfall. Scania vill bidra till förbättrade transporter och mer hållbara städer. Din uppgift är att identifiera vilka problem som finns och vilka partners de kan samarbeta med för att skapa kreativa lösningar.

tavlavinn

FÖRPACKNINGAR OM 50 ÅR

BillerudKorsnäs vill utmana traditionella förpackningar. Som producent av förnyelsebart förpackningsmaterial kan de använda sin expertis för att driva branschens utveckling och skapa hållbara alternativ för framtiden. Hjälp BillerudKorsnäs innovationsarbete genom att ge din egen beskrivning av hur vi förpackar och köper vår mat om 50 år!

tavlavinn

UPPMUNTRA KLIMATSMARTA VAL

Trafikverkets arbete med att minska transportsektorns klimatpåverkan inkluderar att använda transportsystemet smartare. Du kan bidra med nya sätt för att påverka människor till mer klimatsmarta val!