På vår hemsida ska du alltid känna dig trygg med vilken information vi samlar in och hur den används. Här kan du se vilka cookies vi samlar in och justera dina inställningar om du vill!
Här finns en fantastisk möjlighet för dig som är redo att driva hållbarhetsarbete och gillar förbättring. Sibylla letar dig som, ca en dag i veckan, vill koordinera och utveckla den folkkära snabbmatskedjans hållbarhetsarbete.
Sibylla är en rikstäckande snabbmatskedja som redan 1932 serverade Sibyllakorven. Sedan dess har sortimentet vidareutvecklats och idag hittar du kompletta menyer med exempelvis korv, hamburgare, halloumi, köttbullar, kyckling, kebab och lokala favoriter. Gatuköken har utvecklats till moderna snabbmatsrestauranger med välutbildad personal och ett genomtänkt koncept för att erbjuda gästen en känsla av att ”komma hem”. Idag finns det ca 160 Sibyllarestauranger från Kiruna i norr till Trelleborg i söder (här hittar du vilket kök som är närmast dig) som drivs av enskilda franchiseföretagare. Sibylla ägs av franschisetagarna.
Sibylla har gjort stora utvecklingssteg i sitt hållbarhetsarbete de senaste åren och nu blir ditt uppdrag är att fortsätta driva arbetet samt ta det till nästa nivå. Hållbarhetsarbetet fokuserar på tre nyckelområden: Människan, Maten och Miljön för att Sibyllas gäster och medarbetare ska ha det gott i restaurangerna, magen och hjärtat. Här kan du läsa mer om Sibyllas hållbarhetsarbete. Som hållbarhetsansvarig arbetar du i nära samarbete med VD, marknadschef, inköpschef, konceptutvecklare, franchisetagarna, med flera.
I ditt arbete kommer du:
Arbetsplats: Sibyllas huvudkontor i Solna. Viss möjlighet till arbete från valfri plats.
Omfattning: Deltid ca 20% av en heltid i ett år, eller längre. Det finns möjlighet att arbeta med annan intensitet under sommaren. Uppstart i mitten av maj. Idealt kan du medverka på Sibyllas interna årskonferens ”Sibylla United” i Örebro 17-20:e maj.
Ersättning: Marknadsmässig timlön.