Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Hantera hållbarhetskrav och stötta affären som hållbarhetskoodinator för Zurface

Som leverantör av naturstensprodukter för bygg, konstruktion och inredning har Zurface en viktig roll för att säkerställa en hållbar produktionskedja. Dessutom är möjligheterna stora att hjälpa kunder leva upp till skärpta krav med konkurrenskraftiga och hållbara lösningar. Som hållbarhetskoordinator för den svenska verksamheten blir det din uppgift att säkerställa hållbarhetskrav, följa upp certifieringar och utveckla hur hållbarhet används i erbjudandet och kunddialogen. Du får en varierande roll, i internationell miljö, med nära samarbete med VD och stora utvecklingsmöjligheter! 

Om Zurface Sweden

Zurface Sweden är tillsammans med Zurface Danmark nordens främsta leverantör av naturstensprodukter. De levererar unika hantverk och byggnadslösningar, med hög kvalitet av anrik och estetisk natursten. Med fyra egna stenbrott på Bornholm ställer Zurface höga krav på produktion, alltid med garanti på kvalitet, tekniskt hantverk, ansvar och trovärdighet. De erbjuder rådgivning, leveranssäkerhet och försäljning av natursten till svenska samhällsprojekt och återförsäljare i Norden. I kampen för en mer hållbar utveckling inom bygg och konstruktion beskrivs Zurfaces hållbarhetsarbete och leverans bäst genom deras ledord “ Above the ordinary”. Lär känna verksamheten här!

Uppdrag och arbetsuppgifter

Som hållbarhetskoordinator på Zurface Sweden har du en central och operativ roll i att driva organisationens hållbarhetsarbetet framåt. Du kommer bland annat få bidra till att omsätta innehållet i miljöcertifieringar som ISO900, 14001, 45001 till verklighet. För att lyckas behöver du skapa lösningar som möter upp krav ställda från såväl leverantörsled, logistik och supply chain, samt hållbarhetskrav från samarbetspartners. Genom kontinuerlig dialog samlar du den information du behöver för att skapa hållbara lösningar i framkant, vilka även implementeras hos moderbolaget i Danmark. Du kommer att rapportera till och arbeta nära, men självständigt, med organisationens VD.

Dina arbetsuppgifter blir att:

  • Driva kvalitets- och miljöarbetet enligt miljö-certifieringarna ISO900, 14001, 45001.
  • Genomföra auditering
  • Genomföra livscykelanalyser (samt dela ut epd till leverantörer)
  • Arbeta med att integrera och implementera ny EU-lagstiftning i verksamheten
  • Projekt Svanen: genomföra arbete för svanenmärkning

Utvecklingsmöjligheter

Här har du möjlighet att bidra till att sätta rutiner och processer hos en, än så länge, mindre organisation i en internationell miljö med snabba beslutsvägar. Du ges stort ansvar och därmed stora möjligheter att driva på hållbarhetsarbetet och utmana andra aktörer på marknaden. Du bjuds in till att växa hållbart och långsiktigt tillsammans med Zurface Sweden.

Kompetenser och färdigheter

Vi arbetar med inkluderande rekrytering och är övertygande om att alla individers styrkor behövs för att bygga ett hållbart samhälle. Du är alltid välkommen med din ansökan – för att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Har ett starkt intresse för hållbarhet
  • Förståelse och förmåga att beskriva olika aktörers intressen och behov
  • Eftergymnasial utbildning med koppling till hållbarhet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll
  • Erfarenhet av projektledning
  • Professionell språklig nivå på svenska och engelska, samt förmåga att förstå danska på grundläggande nivå
  • Som person är du ihärdig, samvetsgrann, initiativtagande och serviceorienterad

Meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete med inköp eller supply chain
  • Arbetat med Audit och ISO
  • Språkkunskaper inom portugisiska, tyska, italienska eller turkiska

Villkor

Arbetsplats: På huvudkontoret i Haninge, Albybergsringen 1 (med viss möjlighet till flexibla arbetstider och hybridarbete)
Omfattning: Heltid, provanställning 6 månader och sedan tills vidare.
Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!