Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Handlägg projektansökningar till energieffektiviseringsfond

Ser du detaljer som andra missar? Nu söker vi en noggrann student för extrajobb som handläggare för ansökningar inom forskningsprojektet Casablanca, där villaägare kommer att söka bidrag från en energieffektiviseringsfond som finansieras av Naturskyddsföreningen. Här kan du också lära dig mycket om investeringar och åtgärder för energieffektivisering! 

Om Sustainable Innovation

Sustainable innovation bidrar till den hållbara omställningen genom samverkan. Tillsammans med näringsliv, offentlig sektor och forskning skapar, testar och skalar de upp innovationer som bidrar till en samhällsförändring och gör klimatet, affären och livet mer hållbart.

Forskningsprojektet Casablanca är ett samverkansprojekt mellan Sustainable Innovation och Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, Chalmers tekniska Högskola, Göteborg Energi, Profu samt Naturskyddsföreningen. Fokus ligger på lokala åtgärder i både el- och fjärrvärmesystem för att minska kapacitetsproblem och emissioner under så kallade ”peak-perioder”. Sustainable Innovation koordinerar projektet och hanterar bland annat en energieffektiviseringsfond, som finansieras av Naturskyddsföreningen.

Vad blir mina uppgifter?

Som handläggare kommer du få delta i Sustainable Innovations arbete med att administrera energieffektiviseringsfonden i projektet Casablanca. Tidigare har ansökningar om bidrag tagits emot från villaägare i Göteborgstrakten och nu ska du handlägga utbetalningarna med start i oktober. Du kommer exempelvis att:

      • Registrera och granska inlämnade underlag för bidragen
      • Jämföra underlagen med fondens kriterier och göra bedömningar utifrån instruktioner
      • Eventuellt kontakta sökande villaägare och komplettera underlag eller övrig information
      • Sammanställa information om beviljade bidrag och skicka vidare blanketter för utbetalningar

Under de två första arbetsveckorna kommer du att testa rutiner och skapa struktur för arbetet. Du kommer att få löpande handledning och ha avstämningar med Sustainable Innovations projektchef Jan Kristoffersson och arbetet kan ske på distans.

Vem vi söker

Din utbildningsbakgrund är inte avgörande utan vi är mer intresserade av hur du jobbar och varför du är intresserad av hållbarhet och klimatprojekt. För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Trivs med administrativa arbetsuppgifter och är strukturerad och noggrann.
  • Kan arbeta självständigt och är van att ta egna initiativ.
  • Är trygg i användningen av Excel.
  • Är serviceorienterad och tydlig i din kommunikation. Det är meriterande med tidigare arbete med support, administration, kundservice etc.
  • Har ett intresse för hållbarhetsprojekt, det är meriterande om du har förkunskaper inom energieffektivisering och energibesparing.
  • Arbetar flytande på svenska, i tal och skrift.

Villkor

Arbetsplats: Distansarbete, med ev. uppstart eller arbetstid på Sustainable Innovations kontor i centrala Stockholm
Omfattning: 1-2 dagar/vecka från oktober till december 2020
Ersättning: Marknadsmässig timlön och anställning som studentkonsult via Sustainergies
Tillträde: Preliminärt 19:e oktober 2020

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!