Föranmälan hållbarhetspraktik VT25

Söker du en relevant och spännande praktikplats inom hållbarhetsområdet för våren 2025? Nu kan du som är student och har en praktikkurs inom dina studier under våren 2025 anmäla intresse för att få nyheter om aktuella praktikplatser som Sustainergies förmedlar.

En bra praktikplats ger dig möjligheter att fördjupa dig och testa på praktiskt arbete som är relevant utifrån din utbildning. Arbetet kan omfatta egna projekt eller stöd i aktuella processer, men ska alltid stöttas av god handledning och vägledning för att maximera din utveckling under praktikperioden. Alla praktikplatser som förmedlas via Sustainergies har stark koppling till någon aspekt av hållbarhetsarbete och arbetet utförs oftast på plats hos arbetsgivaren på heltid under praktikperioden, eller som hybridarbete.

Ansök nu!

Vi ser fram emot att lära känna dig bättre! Eftersom vi rekryterar kompetensbaserat tar vi inte emot några personliga brev, istället har vi valt specifika frågor för uppdraget. Alla ansökningar tas emot genom formuläret där du också kan ladda upp CV/LinkedIn-profil.

Deadline: 2024-10-31Vi återkommer till dig!

Vi ser fram emot din ansökan