Uppdrag med oss i Sustainergies

Vi brinner för att fler ska jobba mer med hållbarhet och det är idéen bakom varje projekt vi driver. Vår verksamhet fortsätter växa, vilket bara är möjligt med rätt människor. Därför söker ofta fler som vill ansluta till vårt team och om du är nyfiken på aktuella hållbarhetsfrågor, vill driva meningsfulla projekt med spännande partners och trivs i mötet med andra engagerade människor så kan du vara just den vi söker!

Gå direkt till aktuella uppdrag

Om Sustainergies

Vi är idag Sveriges främsta plattform för näringsliv, akademi och studenter som vill samarbeta kring hållbarhet. Vår verksamhet startades av studenter för studenter år 2009 och sedan dess har flera tusen deltagare fått uppdrag och erfarenheter genom oss. Vi genomför tävlingar, förmedlar studentuppdrag och praktikplatser, leder workshops och utformar projekt i nära samarbete spännande arbetsgivare. Vårt team består av ett 20-tal studentprojektledare och fem heltidsanställda, med kontor på Norrsken House i Stockholm.

Vårt team på Norrsken House

Se också hela vår styrelse, alla studentprojektledare och alumner här.

Evelina Brehmer Almén, kommunikationspraktikant 2018

– Den erfarenhet jag fick från praktiken på Sustainergies gav mig kött på benen och skinn på näsan, vilket förberedde mig för det jobb jag har idag. Jag trivdes verkligen jättebra och den trygghet jag kände till teamet gjorde att jag vågade testa nya saker och utvecklas i min roll. Det var helt enkelt superkul!

Aktuella uppdrag med oss

Studerande rekryteringsassistent med hållbarhetsintresse
Deltidstjänst, Distans, Stockholm
Deadline: 2021-09-26
Delta i Sustainergies Academy
Workshop, Göteborg, Linköping/Norrköping, Malmö/Lund, Stockholm, Umeå, Uppsala
Deadline: 2021-09-29
Sustainergies Talangpool
Extrajobb, Hela Sverige
Deadline: Ingen deadline

Frågor på det? Kontakta mig!