Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Var med på Klimatforum 2019!

Fyra månader har gått sedan IPCC släppte den särskilda rapporten om effekterna av 1.5 graders global uppvärmning, men var står vi idag? Hur ska Sveriges nya regering leda omställningen till ett klimatsmart samhälle? Sverige har marginellt minskat sina utsläpp för tredje året i rad, men vilka åtgärder krävs egentligen för att nå ett netto-noll utsläpp 2045? Delta som studentfunktionär på konferensen Klimatforum 2019 den 15:e mars och få svar, ny kunskap och inspiration för framtiden!

Den 15:e mars är det dags för den årliga konferensen Klimatforum, arrangerat av Naturvårdsverket och Aktuell Hållbarhet. Under dagen kommer den allra senaste kunskapen om vetenskap och klimatpolitik att presenteras av forskare, myndigheter och näringslivet. Vad säger den nya klimatlagen, vilka vägar framåt ser det klimatpolitiska rådet och vilka innovationer kommer vara avgörande i framtiden?

Konferensen kommer att behandla mängder av spännande programpunkter, däribland:

  • Nya affärsmodeller för att klara klimatmålen
  • Hur löser vi konsumtionen -en av våra största utmaningar?
  • Nudging med hjälp av artificiell intelligens
  • Negativa utsläpp – hur uppnår vi det på riktigt?
  • Hur kan öppen data hjälpa oss att nå klimatmålen?
  • Det gröna guldet – bioekonomins möjligheter och utmaningar
  • Så ställer finansmarknaden om till fossilfritt

Du deltar gratis (värde 3495 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär under konferensen. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av mottagande i registreringen och att hjälpa till runt scenen. Självklart tar du också del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter.

När: 15 mars 2019, 07.00 – 17.00
Var: Clarion Sign, Stockholm
Läs mer: https://www.naturvardsverket.se/Kalendarium/Klimatforum-2019/

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!