Sustainergies Talangpool

Vill du vara med och hjälpa till med det du kan för en hållbar omställning? Är du intresserad av meningsfulla uppdrag? Då är Sustainergies Talangpool något för dig! För att fortsätta att förse hållbarhetssverige med den arbetskraft som behövs för att klara omställningen har vi skapat en talangpool där du som arbetssökande kan skriva upp dig för att få uppdrag med snabb start. Uppdragen kan vara stora, små, svåra eller lätta men det alla har gemensamt är att du utför uppdraget under en begränsad tid och att du blir en pusselbit för att klara omställningen.

Om talangpoolen

Som ett komplement till vår ordinarie rekryteringsverksamhet vill vi testa ett lite snabbare sätt att kunna matcha din tillgänglighet och engagemang med organisationer som behöver hjälp i sin verksamhet – en talangpool. Det är väldigt enkelt att registrera sig och det är inte bindande, så här går det till:

  1. Du registrerar dig i talangpoolen via formuläret nedan.
  2. När vi får in en förfrågan från ett företag tittar går vi igenom talangpoolen och försöker hitta bästa möjliga matchning utifrån tillgänglighet, intresseområden samt viktigaste egenskaper och kompetenser.
  3. Om du blir aktuell får du ett telefonsamtal där vi berättar kort om uppdraget, stämmer av din tillgänglighet och om du fortfarande är intresserad.
  4. Du bekräftar och blir anställd som studentkonsult hos oss.
  5. Vi kopplar ihop dig med uppdragsgivaren och så – KÖR!

Vi har uppfattat att organisationer kan behöva både händer som snabbt kan rycka in där det behövs, samt mer specifika projekt och arbetsuppgifter som de faktiskt behöver göra ändå. Du kan registrera dig för två uppdrag, som beskrivs här:

Spontana Uppdrag

Spontana Uppdrag

Här är du beredd att med kort varsel hoppa in i en organisation och hugga tag i det som behövs, det kan vara allt från kundservice till enklare analyser och admin. Är du prestigelös och har klarat hela/delar av en universitetsutbildning fixar du detta!

Specifika Uppdrag

Specifika Uppdrag

Här efterfrågar uppdragsgivaren en specifik kunskap/kompetens, tex klimatberäkningar, språkkunskaper eller att sköta sociala medie konton. Därför är uppdraget mer definierat, men kan dock vara kort framförhållning!

Vägen framåt måste vara mer hållbar och i dessa tider behöver vi på Sustainergies bli ännu bättre på att stötta hållbarhetssverige genom matchning med flexibel och engagerad arbetskraft. Därför har vi nu skapat ett nytt snabbare format som komplement till vår ordinarie rekrytering.

Simon Werbert Flato, Verksamhetschef, Sustainergies

Kontaktperson

Namn: Victoria Hellsten, Sustainergies

Email: Victoria.Hellsten@sustainergies.se

Gå direkt till registreringen
Se alla uppdrag

Ansök nu!

Vi ser fram emot att matcha dig till rätt arbetsuppgift!

Gå direkt till registreringen

Deadline: Ingen deadline

Vi ser fram emot din ansökan