Denna rekrytering är avslutad

Du hittar aktuella annonser här!


Stärk Naturvårdsverkets kommunikationsarbete

Här är praktiken för dig som vill få unik erfarenhet av kommunikation i offentlig sektor. Du kommer att delta i kommunikationsavdelningens arbete med att planera, producera och publicera material i flera av Naturvårdsverkets kanaler och bidra med din kompetens för att utveckla och stärka kommunikationen.

Uppdragsbeskrivning

Naturvårdsverkets kommunikationsavdelning består av en kommunikationsstödenhet och en webbenhet som tillsammans ansvarar för uppföljning, planering, genomförande och uppföljning av intern och extern kommunikation. Under din praktikperiod får du chansen att arbeta på båda enheterna med en rad olika uppgifter, exempelvis att producera och publicera material för internkommunikation och ta fram ett stöd för hur chefer ska kommunicera. Du kommer även att skapa innehåll inför lanseringen av ett nytt intranät samt stödja kommunikationsjouren med webbpublicering, textbearbetning och bildval. Den här praktiken ger dig en unik insyn i en myndighets kommunikationsarbete och du får dessutom chansen att bidra med din unika kompetens för att stärka Naturvårdsverkets kommunikationsarbete. Uppdraget ska genomföras som en praktik inom dina studier under våren 2019. Omfattningen ska helst vara 30 hp (20 veckor), men det finns även möjlighet till praktik under halva terminen. Du kommer att vara placerad på Naturvårdsverkets kontor i Stockholm.

Vi söker dig som…

  • Är duktig på att uttrycka dig i text
  • Är utåtriktad och social
  • Läser en utbildning inom kommunikation, journalistik, digital kommunikation eller motsvarande
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av praktiska moment som att fota, filma, publicera på webb eller att arbeta med sociala medier

Denna rekrytering är avslutad

Du hittar aktuella annonser här!