Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Livsmedelsforum 2019

En tredjedel av hushållens klimatpåverkan kommer enligt Naturskyddsföreningen från maten. Samtidigt ger en stegrande population en ökad efterfrågan på livsmedelsproduktionen. Hur ska produktionen öka samtidigt som klimatpåverkan minskar? Mat, hälsa och hållbarhet står i centrum under konferensen Livsmedelsforum 2019 i Örebro – missa inte chansen att delta som funktionär under denna lärorika dag!

Livsmedelsförsörjningen står inför utmaningar på likväl en global- som en lokal nivå. Under Livsmedelsforum 2019 i Örebro möts aktörer från hela livsmedelskedjan för diskussion och kunskapsöverföring. Dagen kommer att bestå av såväl föreläsningar som workshops och diskussioner. Talar gör bland annat Johan Kuylenstierna, vice ordförande för Klimatpolitiska rådet, Sara Sundquist, hållbarhetsansvarig på Livsmedelsföretagen, samt Johannes Cullberg, VD på Paradiset. 

Du deltar gratis (värde 4900 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär under konferensen. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av mottagande i registreringen och att hjälpa till runt scenen. Självklart tar du också del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter. 

När: Tisdag 22 oktober 2019 kl. 07.00-17.05 med efterföljande mingel till kl. 18.00.

Var: Örebro universitet, Fakultetsgatan 1, Örebro. 

Mer info hittar du här: https://konferens.aktuellhallbarhet.se/Events/100000294/livsmedelsforum

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!