Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Extrajobb med handläggning för Klimatklivet – snabb start

Hoppa rakt in i arbetet med att handlägga ärenden för investeringsstöd inom Klimatklivet, på Naturvårdsverkets klimatavdelning. Uppdraget startar omgående och pågår ca. en månad, fram till mitten på december, med flexibel omfattning. Det är en spännande möjlighet att jobba extra, lära dig hur myndigheten arbetar och förstå mer om klimatstyrmedel och stöd. 

Läs mer om klimatklivet här!

Uppdragsbeskrivning

Du kommer främst att arbeta med handläggningen av Klimatklivsansökningar, med fokus på ansökningar för investeringar i laddstationer. Du kan också få uppgifter för att stötta enhetens övriga arbete med handläggningen av Klimatklivsansökningar. Uppdraget är tidsbegränsat och du kommer att arbeta mot målet att alla ansökningar för 2018 ska handläggas före årsskiftet. Omfattningen är flexibel men du ska vara tillgänglig två till fem dagar per vecka eller 40-100%.

Uppdraget ger dig värdefull erfarenhet om handläggningsarbete, en myndighets arbetsätt och särskilt i arbetet med klimatfrågan utifrån styrmedel och stöd.

Vi söker dig som…

  • Är pålitlig och noggrann i alla arbetsuppgifter
  • Trivs med att planera ditt eget arbete och har god datavana
  • Du kan söka som student eller nyexad, oavsett studieinriktning
  • Arbetslivserfarenhet och förståelse för offentlig sektor är meriterande

Du ska vara tillgänglig för uppstart omgående och för arbete två till fem dagar per vecka eller 40-100%, fram till mitten på december. 

Villkor

Arbetsplats: Naturvårdsverkets kontor i Stockholm eller Östersund
Ersättning: Timlön enligt myndighetens lönetabell för studenter
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

 

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!