Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Junior managementkonsult inom samhällsbyggnad

Är du intresserad av konsultrollen och vill arbeta inom samhällsbyggnadssektorn? Under våren erbjuder Sharing Capabilties en deltidstjänst som junior managementkonsult i Stockholm, en utvecklande roll som kan ge både värdefulla erfarenheter och nätverk. Är du rätt person kan det även  finnas möjlighet för förlängning eller anställning efter våren! 

Om Sharing Capabilities

Sharing Capabilities är managementkonsulter inom samhällsbyggnadssektorn. De erbjuder offentliga och privata aktörer inom bostadssektorn stöd med affärs- och verksamhetsutveckling. Typiska uppdragsgivare är fastighetsägare, bostadsutvecklare, kommuner, länsstyrelser samt branschorganisationer. Många gånger ligger fokus i uppdragen på samspelet mellan dessa aktörer. Just genom att utveckla bostadssektorns genomförandekraft, styrning och strategier verkar Sharing Capabilities för en hållbar och fungerande bostadsmarknad.

Bakom etableringen av Sharing Capabilities år 2015 stod ett antal seniora konsulter med många års branscherfarenhet. Idag omfattar verksamheten ett antal heltidsanställda konsulter med bas i Stockholm och med uppdrag över hela landet. Läs mer på: https://www.sharingcapabilities.se/

Ditt uppdrag

Som junior managementkonsult kommer du att få delta som stöd i arbetet med ett urval av aktuella uppdrag som kan spänna över hela samhällsbyggnadsområdet. Du kommer främst arbeta med uppdrag inom affärs- och verksamhetsutveckling, där flera uppdrag berör olika hållbarhetsaspekter. Du kommer alltid att arbeta med en senior konsult och kan bland annat att få:

  • Planera och förbereda möten, presentationer, workshops och intervjuer samt delta och föra anteckningar
  • Sammanställa både kvalitativa och kvantitativa underlag och delta i analyserna
  • Stötta med research, administration och varierande uppgifter utifrån behov och kompetens

Du kommer främst att arbeta på Sharing Capabilities kontor på Slussen i Stockholm eller ute hos kunderna och bör vara tillgänglig för att arbeta ca. 50% av en heltidstjänst. Genom detta arbete kommer du att få god insyn och förståelse för konsultrollen och arbetet med verksamhetsutveckling. Dessutom får du möta en mängd nyckelaktörer inom samhällsbyggnad och sätta dig in i hur branschen utvecklas. Om det går bra kan det finnas möjlighet för förlängning eller anställning.

Vem vi söker

Många av konsulterna hos Sharing Capabilties har bakgrund som civilingenjörer (indek., väg & vatten etc), statsvetare, ekonomer etc. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande utan vi är mer intresserade av vem du är och hur du har utvecklat ditt intresse för konsultrollen och samhällsbyggnadssektorn. För att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att det är viktigt att du:

  • Har stort intresse för rollen som managementkonsult och vill fortsätta arbeta med utveckling inom samhällsbyggnadssektorn. Kunskap och erfarenhet om samhällsbyggnad, konsultverksamhet och verksamhetsutveckling är meriterande.
  • Är kommunikativ, nyfiken och flexibel, med god förmåga att snabbt sätta dig in i olika kunduppdrag, uppgifter och arbetssätt.
  • Leder dig själv och tar stort ansvar för att komma framåt och åstadkomma resultat både när du arbetar självständigt och i samarbete med andra.
  • Har goda kunskaper och vana av att sammanställa tydligt material i text och Powerpointpresentationer.
  • Trivs med analytiskt arbete och research. Det är meriterande med vana av kvantitativ sammanställning och användning av Excel.
  • Är tillgänglig för 50% av en heltidstjänst och har ett flexibelt schema, för att kunna delta i kundmöten och events med fasta tider.
  • Arbetar flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Villkor

Arbetsplats: Sharing Capabilities kontor på Södermalm, Stockholm, eller ute hos kunder.
Omfattning: ca. 20 timmar/vecka fram till maj, med möjlighet till förlängning eller anställning.
Ersättning: Marknadsmässig timlön och anställning som studentkonsult via Sustainergies.
Tillträde: Så snart som möjligt.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!