Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Hållbart Näringsliv 2019

Klimat – och hållbarhetsarbete är idag affärskritiskt och har en allt mer självklar plats i svenskt näringsliv. I ett samarbete mellan Aktuell Hållbarhet och Dagens Industri anordnas nu konferensen Hållbart Näringsliv där de svenska storbolagens affärsstrategiska hållbarhetsarbete står i fokus. Just nu har DU möjlighet att delta som funktionär under denna lösningsorienterade dag.

Konferensen Hållbart Näringsliv djupdyker i de allra senaste innovationerna, de viktiga affärsmodellerna samt kraven från investerare och kunder som påverkar svenskt näringsliv. På scen står näringslivstoppar som bland annat Henrik Henriksson, VD på Scania, Caroline af Ugglas, vice VD på Svenskt Näringsliv, och Jonas Carlehed, hållbarhetschef på Ikea Sverige. Dagen kommer att bjuda på allt från seminarier och workshops till föreläsningar och möten. I år läggs även extra tyngd på hållbarhet inom finans och management.

Du deltar gratis (värde 6900 kr exkl. moms) mot att du är tillgänglig som funktionär under konferensen. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av mottagande i registreringen och att hjälpa till runt scenen. Självklart tar du också del av allt spännande innehåll som konferensen bjuder på och får chans att nätverka och knyta kontakter.

När: Onsdag 13 november 2019 från 07.00 – 17.25 med efterföljande mingel till 18.30
Var: Clarion Hotel Stockholm
Länk: https://konferens.aktuellhallbarhet.se/Events/100000295/hallbart-naringsliv

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!