Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Granska och bedöm byggvaror för en mer hållbar fastighetsbransch

Hormonstörande och cancerframkallande ämnen? Mänskliga rättigheter och ansvar genom leverantörsleden? Här är extrajobbet för dig som vill bidra till hållbar utveckling genom att hjälpa byggbranschen att göra bättre materialval. Låter det svårt? Nej, inte om du har intresse för kemi och hållbarhet, är en social person och övertygad om att vi tillsammans kan skapa förändring genom att ständigt förbättras!

Om du inte hört talas om Byggvarubedömningen sen tidigare

Byggvarubedömningens (BVB) medlemmar består av Sveriges största fastighetsägare och byggbolag, som har gått samman för att ta fram en standardprocess för miljöbedömning av byggvaror. Genom en gemensam standard för bedömningar och ett lättanvänt systemstöd för att söka ”hållbara byggvaror” är ambitionen att morgondagens hus ska byggas med enbart miljöbedömda produkter! BVB:s värderingar och arbete grundas i ledorden; Transparens, Samverkan, Kvalité, Proaktivitet och Enkelhet. Läs mer om BVB:s viktiga arbete.

Vad blir mina uppgifter?

Som studentkonsult hos Byggvarubedömningen kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att granska och bedöma byggvaror utifrån BVB:s kriterier, inhämta och komplettera information samt kontrollera leverantörers material. Du kommer att ha kontakt med leverantörer av byggprodukter och BVB har utarbetade processer som du kommer få jobba med. Du kommer även delta i utvecklingsarbetet av kriterier och förhållningssätt till olika material och bidra i förändringsarbetet för ett mer hållbart byggande. Du kommer få gedigen handledning från resten av teamet och möjlighet att utvecklas i din roll.

För att trivas och utvecklas i rollen ser vi gärna att du

  • Är nyfiken på att lära dig mer om förändringsarbete och påverka branschen mot ett mer hållbart byggande.
  • Studerar en naturvetenskaplig utbildning och har läst kurser i kemi, eller motsvarande färdigheter.
  • Gillar problemlösning och att driva ditt eget arbete.
  • Är positiv och driven.
  • Är samarbetsorienterad och pedagogisk.

Villkor

Arbetsplats: Byggvarubedömningens kontor i Sundbyberg, Stockholm. Viss möjlighet till arbete från annan plats när du kommit in i arbetet.
Omfattning: 10-20 timmar/vecka där du själv kan välja arbetsdagar. Extrajobb under våren och hösten 2019, eventuellt med möjlighet till sommarjobb 2019 samt förlängning för 2020.
Ersättning: Marknadsmässig timlön och anställning som studentkonsult via Sustainergies.
Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!