Delta i workshop med LRF i Jönköping

Vill du lära dig mer om hållbart jordbruk? Här är din chans att tillsammans med experter och andra drivna studenter gräva dig djupt ner i hållbarhet, jordbruk och få en inblick i de utmaningar och möjligheter som finns inom de gröna näringarna.

Om LRF

LRF – Lantbrukarnas Riksförbunds vision är ”Tillsammans får vi landet att växa” och det ligger till grund för ställningstaganden och en mängd aktiviteter inom påverkansarbete, företagsutveckling och hållbarhet. De senaste åren har LRF och Sustainergies jobbat i nära samarbete för att generera idéer, tankar och nya tillvägagångssätt tillsammans med studenter från Sveriges stora universitet. Nu är det Jönköpings tur.

Om workshoppen

Under 4 timmar kommer du och ca 30 andra studenter att lösa case kring en eller flera utvalda frågor på temat hållbart jordbruk. Ni kommer att slå era kloka huvuden ihop för att generera lösningar på de utmaningarna som presenteras under halvdagen. Representanter från LRF kommer att närvara och dels, ge er instruktioner på plats men även hjälpa till med sin expertis och erfarenhet.

Efter workshoppen

Efter avklarad workshop kommer du att, med resultaten du får ut under dagen kunna söka till en fördjupningskurs tillsammans med LRF. Fördjupningen kommer att ske senare under hösten och där kommer du att få träffa beslutsfattare, diskutera frågorna vidare med experter och självklart nätverka med andra drivna studenter. Fördjupningskursen går under projekt Sustainergies Academy och får du en plats där får du även ett diplom och ett certifikat på att du har deltagit i projektet.

Kontaktperson

Namn: Jonathan Angel

Email: jonathan.angel@sustainergies.se

Gå direkt till ansökan
Se alla uppdrag

Ansök nu!

Vi ser fram emot att lära känna dig bättre!

Gå direkt till ansökan

Deadline: 2021-10-24

Vi ser fram emot din ansökan