Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Sommarjobb inom fastighetsförvaltning – med fokus på hållbarhet

Brunswicks Real Estate’s dotterbolag Regios filosofi är att varje enskild fastighet ska vidareutvecklas för att ge mätbara förbättringar för människa, miljö och samhälle. I sommar har du möjlighet att bidra till Regios arbete inom ekologisk och social hållbarhet genom två projekt: klimatbokslut och hyresgästpåverkan. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Regio

Fastighets AB Regio äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Sveriges växande regionstäder och storstädernas ytterområden. Regio är ett samägt fastighetsbolag som startades av Tredje AP-fonden och Brunswick Real Estate under 2015. Bolaget förvaltas av Brunswick Real Estate, som är en av Nordens ledande fastighetsinvesterare.

Regio har som mål att minska sitt koldioxidutsläpp och att bidra till levande, trygga och inkluderande stadsmiljöer. Du kan läsa mer om Regios hållbarhetsarbete här

Dina uppgifter

Dina uppgifter kommer tangera både ekologisk och social hållbarhet i huvudsak två projekt: att sammanställa och kvalitetssäkra fastigheternas energianvändning samt utföra en textanalys av hyresgästenkät och identifiering av åtgärder. Du kommer att rapportera till Brunswicks Sustainability Manager, Simon Iaffa Nylén. Simon är mycket engagerad i hållbarhetsfrågor och kommer att stötta dig genom ett aktivt ledarskap. Utöver projekten, som beskrivs utförligare nedan, kommer du att få en introduktion till Brunswicks övergripande hållbarhetsarbete.

Klimatbokslut: sammanställa och kvalitetssäkra fastigheternas energianvändning

I Regios årliga klimatbokslut redovisas koldioxidutsläppen för fastighetsenergi respektive hyresgästel. Datan till beräkningarna hämtas från energiuppföljningstjänsten Mestro, där du kommer få sammanställa vilken av energin som använts är fastighetsenergi och vilken som är hyresgästel. Arbetet kommer ge dig ökad insikt i datasammanställning inför klimatbokslut och en bättre förståelse för energianvändning inom fastigheter.

Hyresgästpåverkan: textanalys av hyresgästenkät och identifiering av åtgärder

Under våren har Regio genomfört sin första hyresgästundersökning som går ut till ca 650 hyresgäster. Syftet är att kunna identifiera förbättringsåtgärder och utveckla förvaltning samt service.

Du kommer strukturera och analysera svaren samt identifiera förbättringsåtgärder kring hyresgästernas åsikter. Uppgiften kommer att ge dig inblick i utvecklingen av fastighetsservice gentemot hyresgäster.

Vi söker dig som

  • Studerar fastighetsekonomi-/förvaltning, stadsplanering, byggnadsingenjör, samhällsplanering, miljövetenskap eller liknande
  • Har ett stort intresse för hållbarhet och fastighetsförvaltning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom el/värme mot byggnader eller om du arbetat med fastighetsförvaltning
  • Det är meriterande om du är student även i höst, då det kan finnas möjlighet till extraarbete då

Som person är du:

  • Strukturerad
  • Initiativtagande
  • Nyfiken

Övrig information

Arbetstid: juni till slutet av augusti, heltid. Möjlighet finns till 1-2 veckors semester. Det kan eventuellt finnas möjlighet att arbeta deltid på terminerna.

Arbetsplats: Brunswicks kontor vid Kungsträdgården, Stockholm.

Villkor: Du kommer vara direktanställd via Brunswick Real Estate och arbeta gentemot dotterbolaget Regio.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!