Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!


Arbeta med Apotekets event – på deltid i sommar och i höst

I år utsågs Apoteket till Sveriges mest hållbara företag i apoteksbranschen i undersökningen Sustainable Brand Index. Den positionen vill företaget förstås behålla. I sommar och i höst har du möjlighet att bidra till det genom att arbeta med event som på olika sätt hänger ihop med Apotekets hållbarhetsarbete. Välkommen med din ansökan!

Om Apoteket

I de globala hållbarhetsmålen arbetar Apoteket främst med mål 3, hälsa. Social och miljömässig hållbarhet är integrerat i allt som företaget gör. Det sker bland annat genom kvalitetskontroller med krav på miljö, mänskliga rättigheter och arbetsförhållanden, genom att driva utvecklingen mot förnybara bränslen och genom förändringar som att byta ut e-handelskartongerna till kartonger gjorda helt av återvunnet material. Hållbarhetsarbetet kommuniceras genom exempelvis event.

Dina uppgifter

Dina uppgifter kommer handla om att planera och projektleda event och webinarier, där ämnena för aktiviteterna på olika sätt relaterar till hållbarhet. Det handlar bland annat om en konferens och om en idétävling som ska anordnas i höst då Apoteket fyller 50 år. Du kommer också att marknadsföra eventen, framför allt i digitala kanaler och sociala medier. Här finns möjlighet att vara kreativ! Tjänsten kan anpassas beroende på din studieinriktning och dina intresseområden.

Vi söker dig som:

 • Är student på eftergymnasial nivå, även under hösten. Flera olika studieinriktningar kan passa för rollen.
 • Har ett engagemang och intresse för hållbarhet (social, miljömässig och/eller ekonomisk hållbarhet).
 • Har arbetat med att planera och projektleda event.
 • Har erfarenhet av marknadsföring via sociala medier.
 • Har erfarenhet av målgruppsanpassad kommunikation.
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, där den skriftliga nivån på svenskan bör vara nyanserad.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att anordna digitala event.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att filma och producera filmklipp för sociala medier.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Mailchimp eller andra verktyg för eventinbjudningar.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ

Övrig information

Arbetstid: Start vecka 27. Preliminärt arbetar du först i cirka tre veckor, följt av semester vecka 29, 30 och 31. Därefter arbetar du igen från 9 augusti och fram till terminsstart. Tjänsten är på 75 % under de veckor du arbetar i sommar. Arbetstid dagtid, viss flexibilitet finns. Under höstterminen arbetar du cirka 20 timmar i veckan, preliminärt fram till i oktober men med möjlighet till förlängning. Under terminen är arbetstiderna flexibla.
Arbetsplats: Det är fördelaktigt om du kan vara på plats på kontoret i Solna i sommar, men om det inte går så hittar vi en annan lösning. Under terminen uppdelat mellan hemmet och kontoret.
Villkor: Anställd som konsult via Sustainergies på Apoteket.

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. De bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö. Kulturen präglas av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Hos Apoteket delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

Se alla uppdrag

Ansökan har stängt

Du hittar aktuella annonser här!