Specialerbjudande: ArbetsrelateratDNA™

Vi vill rusta dig för en karriär som gör skillnad. Varje erfarenhet och uppdrag kan hjälpa dig utvecklas, utmanas och lära nytt, men samtidigt är det viktigt med reflektion för att bygga vidare på de superkrafter och drivkrafter du redan bär med dig. Ett sätt att lära dig mer om ditt professionella jag är att göra en personlig analys med verktyget ArbetsrelateratDNA™. Tack vare vårt samarbete med PerformancePotential kan du få en personlig analys för endast 250 kr.

Analysen hjälper dig att bättre förstå VAD du har för prioriteringar samt HUR du agerar och kommunicerar. Analysen består av tre delmoment:

  • Tillvägagångssätt – hur du väljer att lösa olika problem (ca 15 min)
  • Personliga värderingar – vad du prioriterar känslomässigt (ca 1 h)
  • Beteendestilsanalys – hur du föredrar att genomföra dina aktiviteter (max 12 min) – ger även en fördjupningsanalys kring kommunikation och beteende som heter “Pussel DiSC”

Alla i Sustainergies team får göra personliga aDNA-analyser. Både för att ge individen ett kraftfullt verktyg för reflektion och för att det ger oss som team ett fantastiskt underlag för diskussion om våra drivkrafter och hur vi föredrar att samarbeta. Testa du också!

Gör din egen analys

Med vårt specialerbjudande kan du få din egen analys för bara 250 kr. Allt du behöver göra är att skicka oss ett mail där du säger vad du pluggar och att du vill ha vårt specialerbjudande för att köpa analysen. Maila oss på:

adna@sustainergies.se

Marika Skärvik, VD PerformancePotential

– Alla har en potential och det är vad du gör som skapar din framgång! I början av din karriär kan det vara särskilt viktigt med verktyg för att bättre förstå och tydliggöra din professionella profil, för att du ska ha lättare att välja det som är viktigt för just dig och hitta rätt från början. ArbetsrelateratDNA™ hjälper dig på din egen utvecklingsresa och framtida karriär och är ett verktyg för att du ska förstå dig själv och andra ännu bättre!

Läs mer om PerformancePotential

Frågor på det? Kontakta mig!