Kategori
Dela

2011.06.18

Future Perfect är sommarens hållbarhetsfestival

Det är Europas första festival med fokus på hållbarhet där musik, film, konst, design blandas med föreläsningar och samtal med världsledande talare. Här skapas nya idéer och inspirerande möten människor emellan, och en rad av Nordens främsta artister artister som Ane Brun (!), Asha Ali, Goran Kajfeš, Rebekka Karijord, Parken, Jennie Abrahamson, Loney Dear, Bob Hansson, Titiyo och ASS kommer att uppträda.

”Nu är det dags att börja leva – på riktigt. Hållbarhetsagendan ska handla om potential, inte undergångsprofetior och allmän negativism”, säger John Manoocheri, arkitekt och geniet bakom festivalen. Han berättar mer i filmen nedan, och ger två alternativ för att komma dit till otroligt lågt pris (ord. pris är 1450 för tre dagar INKLUSIVE mat, finns även endags-biljetter).

  • 1. Anmäl dig till Sustainergies grupp-biljett (öppet för alla)
    Rabatten blir större ju fler vi blir, så bjud med vännerna också! Skriv upp dig http://bit.ly/lGxq4c
  • 2. Var med och skapa innehåll på plats.
    Som ‘CO-Creator’ får du tre dagars festivalbiljett för bara 800 kr, och du väljer själv hur du bidrar till programmet. Läs mer om detta http://bit.ly/lbsmNB.

Simon och Carro från Sustainergies kommer att vara på plats på festivalen, och har du funderingar så kan du kontakta simon[at]sustainergies.se. Vi hoppas att många fler unga engagerade följer med, så sprid det till alla dina vänner!