NAVIGATION

Äldre poster

2016.01.30

Praktik på Naturvårdsverket för teknikintresserad

Du som har stort intresse för svensk industri och industriteknik kan få en unik praktikplats på Naturvårdsverket, enheten för prövning av miljöfarlig verksamhet. Din huvuduppgift skulle vara en sammanställning och analys av svensk stålindustri, en uppgift som ger dig utmärkt insyn i industrins villkor och miljöarbete. Ta chansen att få en lärorik och meriterande erfarenhet på Naturvårdsverket!

Praktikplats VT16, deadline 2016-02-25
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.01.22

Utveckla Ledarnas hållbarhetsrapportering

Ledarna ska göra sin första hållbarhetsredovisning och vill ha hjälp av en student i detta spännande arbete under våren 2016. Du kan antingen göra detta som en uppsats/exjobb eller som en praktik på Ledarnas huvudkontor. Oavsett format kommer du att arbeta i nära samarbete med Ledarnas hållbarhetsansvarige och utveckla din kompetens inom hållbarhetsrapportering, projektledning och strategiskt kommunikationsarbete.

Uppsats, exjobb eller praktik VT16, deadline 2016-02-21
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.01.15

Volunteer Community Host Program at Impact Hub

Impact Hub Stockholm is an inspiring space and office for social entrepreneurs and you can join their team in the Volunteer Community Host Program! You commit to one day/week of hosting and team meetings every other week where you get entrepreneurial training, updates and team building activities. This is a great opportunity to get access to a vibrant community and a creative work-space for your own projects, as a student or aspiring entrepreneur.

Community Host one day/week, apply ASAP
Read more and apply now

2016.01.12

Gå på konferensen Klimatforum

Sex studenter får chans att följa med som funktionärer och deltagare på konferensen Klimatforum 2016, arrangerad av Naturvårdsverket och Miljöaktuellt. Det är en nationell klimatkonferensen den 10 februari 2016 som tar avstamp i resultaten från FN:s klimatmöte i Paris. På plats finns ledande politiker och representanter från myndigheter och näringslivet för att tala om hur de globala ambitionerna ska bli verklighet samt vilka effekter det får på samhällets klimatarbete.

Funktionärer 2016-02-10 kl. 8.00-17.00, Stockholm
Ansök i formuläret senast 2016-01-24

2015.12.22

Extrajobba med projektledning och solenergi

Vi söker dig som är intresserad av förnyelsebar energi och gillar att engagera andra för ett utvecklande extrajobb. Uppdraget på Sigtuna Solkraft ger dig erfarenhet av att leda en verksamhet, projektleda ett större event och genomföra aktiviteter som inspirerar offentliga aktörer, privatpersoner och företag.

Extrajobb, deadline 2016-01-12
Läs hela annonsen och ansök nu

2015.12.16

Exjobb med WSP om hållbara leverantörskedjor

WSP har arbetat med hållbara leverantörskedjor under en längre tid och ser utvecklingspotential kring frågan inom anläggningssektorn. Nu söker de dig som vill skriva examensarbete med fokus på värdet och kostnaderna av leverantörskrav i anläggningsprojekt. Arbetet kommer ingå i ett större projekt och du får arbetsplats på WSPs kontor, utmärkt handledning och värdefulla kontakter.

Exjobb/uppsats, löpande tillsättning
Läs hela annonsen och ansök nu

2015.12.01

Nio spännande praktikplatser på Naturvårdsverket

Nu erbjuder vi nio praktikmöjligheter med Naturvårdsverket för våren 2016! Myndigheten har en nyckelroll i Sveriges hållbarhetsarbete och de har flera spännande projekt där du kan göra en värdefull insats samtidigt som du får en lärorik tid och en meriterande erfarenhet. Uppdragen riktar sig mot olika kompetensprofiler och har olika startdatum, därför tror vi att du kommer hitta ett uppdrag som passar dig!

Nio praktikplatser VT16, deadline 2015-12-13
Läs hela annonsen och ansök nu
Alla ansökningar tas emot i detta formulär

2015.11.26

Talangfulla praktikanter till Det Naturliga Steget

Hållbarhetsorganisationen Det Naturliga Steget söker 1-2 talangfulla praktikanter till sitt kontor i Stockholm för våren 2016. Under praktikperioden får du erfarenhet av utvecklingsprojekt och uppdrag tillsammans med erfarna rådgivare. Du får dessutom möjligheten att driva ett eget projekt under praktikperioden, som anpassas efter dina kompetenser och Det Naturliga Stegets behov.

Praktik VT16, löpande tillsättning nov/dec
Läs hela annonsen och ansök nu

2015.11.17

Praktik och kommunikation med Sustainergies

Vi söker en passionerad kommunikatör som vill få verklig erfarenhet inom kommunikation, varumärkesbyggande och strategi. För rätt person har vi 20 veckors praktik under vårterminen 2016 och du kommer att vara med i en stor satsning på tydligare identitet och ökad kännedom om vårt arbete. Det är en unik möjlighet att utveckla dina förmågor och bli en del av Sustainergies växande verksamhet.

Praktik VT16, deadline 2015-12-20
Läs hela annonsen och ansök nu

2015.10.30

Praktik och projektledning med Sustainergies

Praktikplats för dig som vill få verklig erfarenhet inom projektledning, miljöledning och ledarskap. Vi erbjuder 20 veckors praktik under vårterminen 2016 med goda möjligheter att fortsätta arbeta inom projektet. Det är en unik möjlighet att utveckla dina förmågor och bli en del av Sustainergies växande verksamhet.

Praktik VT16, deadline 2015-11-19
Läs hela annonsen och ansök nu

NAVIGATION

Äldre poster