NAVIGATION

Äldre poster

2016.09.20

Bli funktionär på Chemicals Management Summit 2016

Ta del av innovationer och nyheter inom hållbar och mer säker kemikaliehantering för industri och konsumentprodukter. Inspireras av företag och offentlig verksamhet som ser kemins möjligheter för att nå en cirkulär ekonomi. Få nyheter om hur regering och EU hanterar avgörande frågor som substitution av riskkemikalier och nya vetenskapliga kriterier för hormonstörande ämnen. Vi bjuder nu in två studenter att vara med som funktionärer och deltagare!

Konferensfunktionärer 2016-10-26, deadline 2016-10-02

Ansök direkt i formuläret

Läs mer om konferensen här

2016.09.19

Bli funktionär på Social Responsibility Day 2016

Förväntningarna växer på vad näringslivet ska leverera kring social hållbarhet. I många länder pågår en hård debatt om företagens skatteplanering, liksom om ansvaret för korruption och sociala missförhållanden hos leverantörer. Dessutom finns krav på att företagen ska bidra till mångfald och jämställdhet! Vi bjuder nu in tio studenter att vara med som funktionärer och deltagare!

Konferensfunktionärer 2016-10-27, deadline 2016-10-02
Ansök direkt i formuläret

Läs mer om konferensen här

2016.09.08

Lär dig utveckla hållbarhetsarbete

Vi söker dig som skriver uppsats, ex-jobb eller har praktik under hösten och vill utveckla och kicka igång Bravuras hållbarhetsarbete. Om du har fattat grejen med hållbarhet, vill få praktisk erfarenhet av hur företag kan arbeta med de globala målen rent konkret och har förmåga att omsätta dina idéer i handling kommer denna möjlighet passa dig perfekt!

Uppsats/praktik, deadline 2016-09-30
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.09.07

Sustainergies söker 2017 års styrelse, valberedning och revisorer

Är du intresserad av att utveckla och lyfta fram de bästa sidorna hos en växande ideell organisation? Vill du vara med och förverkliga idéer och bygga Sveriges bästa plattform för förändringsagenter inom hållbarhet? Perfekt! Vi söker nu nya styrelsemedlemmar, revisorer och valberedning för 2017. Hör av dig till valberedning@sustainergies.se och tipsa om dig själv eller någon annan som vill bidra till att göra Sustainergies ännu bättre!

Ideellt, deadline 2016-10-02
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.09.05

Utveckla Ledarnas hållbarhetsredovisning

Ledarna ska göra sin första hållbarhetsredovisning och söker en studentresurs med kompetens och intresse inom hållbarhetsredovisning, GRI och strategisk kommunikation. Du kommer få en viktig roll för att planera och utveckla hållbarhetsredovisningen, ett unikt och meningsfullt extrajobb!

Extrajobb, deadline 2016-09-18
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.08.26

Jobba med miljöcertifiering av fastigheter

Vi söker dig som är nyfiken på fastighetsbranschen och vill jobba med miljöcertifiering på Skandia Fastigheter under hösten 2016. Företaget arbetar med att inventera och certifiera fastigheter enligt miljöklassningssystemet Miljöbyggnad och behöver din hjälp. Uppdraget är en halvtidstjänst som eventuellt kan komma att utökas och du kommer att få en viktig roll i teamet. Det här är en möjlighet till utvecklande och efterfrågad praktisk erfarenhet av hållbarhetsarbete och en chans att kickstarta karriären!

Extrajobb, deadline 2016-09-11
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.08.14

Extrajobba med att minska byggavfall

JM satsar på att radikalt minska mängden byggavfall i hela koncernen och du kan få vara med som studentmedarbetare. Det är ett extrajobb där du kan göra verklig skillnad och samtidigt får värdefulla erfarenheter av praktiskt miljöarbete i byggbranschen. Trivs du med att arbeta i projektform med eget ansvar och tydliga mål är detta ett jobb för dig!

Extrajobb, deadline 2016-09-25
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.08.14

Conference host at “Building Sustainability 2016”

“Building Sustainability” is a major international conference, held in Stockholm on the 18th and 19th of October. It will be filled with inspiration and competence on sustainable building, smart green technology and city planning of the future. The conference is organized by the City of Stockholm and Sweden Green Building Council, together with World Green Building Council. Everyone who works with sustainability in the fields of construction, property development and city planning are expected to attend and we offer an opportunity for 25 students to join as conference hosts and participants for the whole event (value 5700 SEK)!

Conference host 18/10 and 19/10, Stockholm
Read more and register now!

2016.08.14

Bli funktionär på Livsmedelsforum 2016

Den nya nationella konferensen Livsmedelsforum tar ett helhetsgrepp om miljö, hållbarhet och hälsa. På agenden ingår exempelvis analys av den nya nationella livsmedelsstrategin, diskussion om upphandling för en mer hållbar livsmedelsproduktion och genomgång av kostråd och åtgärder för minskat matsvinn. Här samlas beslutsfattare, experter och andra aktörer från hela livsmedelskedjan för att diskutera utmaningarna och dela goda exempel. Vi bjuder in sex studenter att vara med som funktionärer och deltagare!

Konferensfunktionärer 2016-10-08, deadline 2016-09-12
Ansök direkt i formuläret

2016.07.04

Extrajobba som hållbarhetscoach för restauranger

Hjälp restauranger att bli mer hållbara genom att extrajobba som hållbarhetscoach för nätverket Hållbara Restauranger. Rollen passar dig som är student och vill få erfarenhet som coach, konsult, inspiratör och projektledare inom hållbarhetsområdet. Du kommer att utvärdera, inspirera och utveckla 3-6 restauranger, i Stockholm eller Göteborg.

Extrajobb oktober – maj, deadline 2016-09-04
Läs hela annonsen
Ansök direkt i formulär

2016.07.04

Hitta rätt affärsystem för miljökonsultbyrå

Ta dig an ett spännande utvecklingsprojekt för klimatstrategerna ZeroMission, som söker ett nytt affärssystem för att effektivisera sin verksamhet. Det är ett utmärkt extrajobb för en nyfiken och analytisk student med intresse för att rädda planeten. Du får unik erfarenhet av att arbeta direkt för ZeroMissions VD.

Extrajobb 1-2 dagar/v., deadline 2016-09-11
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.07.03

Utveckla Bravuras hållbarhetsarbete under din praktik

Vi söker dig som vill utveckla och kicka igång Bravuras hållbarhetsarbete under din praktikperiod (15 eller 30 hp). Om du har fattat grejen med hållbarhet, är intresserad av miljöledning och har förmåga att omsätta dina idéer i handling kommer denna möjlighet passa dig perfekt!

Praktik (15 eller 30 hp), deadline 2016-09-04, kan tillsättas löpande
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.06.27

Funktionärer till “Klimatanpassning 2016”

Världen har enats om att motverka klimatförändringen. Vad betyder det för klimatanpassningsarbetet i Sverige? Konferensen Klimatanpassning Sverige 2016 fokuserar på aktuella strategier, verktyg och lösningar. I år har konferensen extra fokus på gränsöverskridande samverkan och näringslivets viktiga roll. Vi bjuder in tio studenter att vara med som funktionärer och deltagare!

Konferensfunktionärer 2016-09-07, deadline 2016-08-15
Ansök direkt i formuläret

2016.06.22

Utveckla Ledarnas hållbarhetsredovisning

Ledarna ska göra sin första hållbarhetsredovisning och erbjuder en praktikplats för dig som vill lära dig mer om att arbeta med hållbarhetsredovisning, GRI, projektledning och strategisk kommunikation. Har du minst 15 hp praktik under hösten kan detta bli en ovärderlig erfarenhet!

Praktik (15 eller 30 hp), deadline 2016-09-04, kan tillsättas löpande
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.06.08

Praktik med Myrornas hållbarhetschef

Myrorna erbjuder en utvecklande praktikmöjlighet för dig som är intresserad av förändringsarbete och affärsutveckling. Din främsta uppgift kommer att vara att stötta Myrornas hållbarhetschef i en satsning på innovation och tester av nya projekt. Här kommer du kommer att få utmärkt handledning och chans att göra skillnad på riktigt!

Praktik (15 eller 30 hp), kan tillsättas löpande
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.05.27

Praktik för ekonom på Naturvårdsverket

Naturvårdsverkets ekonomifunktion har som uppdrag att bland annat säkerställa korrekt och transparent redovisning, löneutbetalningar, inköp och upphandling. Denna praktikplats på 15 hp eller 30 hp görs inom arbetsgruppen för ekonomistyrning, som har ansvar för myndighetens budgetering, ekonomiska uppföljning och analyser av Naturvårdsverkets verksamhet. Det är en unik möjlighet att få erfarenhet som controller och av arbete med ekonomistyrning på en statlig myndighet!

Praktik, deadline 2016-09-04, kan tillsättas löpande
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.05.26

Part-time job for international health think-tank

ACCESS Health Sweden are searching for a social and organized resource to their team. You will work closely to the Program Manager with the operations and develop innovations that improves the elderly care. Are you interested in high quality care for elderly people and global health? Take the opportunity and apply for this job!

Part-time job, deadline 2016-08-15
Read the whole description and apply now

2016.05.24

Kommunikativt sommarjobb med miljöhus

Projektet ”Hus utan sladd” erbjuder dig som är kommunikativ och möjlighetsdriven ett utvecklande sommarjobb. I den här rollen får du arbeta med ett spjutspetsprojekt inom hållbart byggande och kan driva branschens utveckling. Möjligheterna är stora för dig som gillar att skapa nya nätverk!

Sommarjobb, KORT DEADLINE 2016-05-29
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.05.06

Volunteer Community Host Program at Impact Hub

Impact Hub Stockholm is an inspiring space and office for social entrepreneurs and you can join their team in the Volunteer Community Host Program! You commit to one day/week of hosting and team meetings every other week where you get entrepreneurial training, updates and team building activities. This is a great opportunity to get access to a vibrant community and a creative work-space for your own projects, as a student or aspiring entrepreneur.

Community Host one day/week, apply ASAP
Read more and apply now

2016.05.04

Projektled Sustainergies hållbarhetsutbildning

Vi söker nya projektledare som i team vill leda hållbarhetsutbildningen Sustainergies Academy under hösten 2016. Du kommer få leda projektet från start till mål och på så vis möjliggöra för studenter att lösa hållbarhetsfrågor i caseformat tillsammans med spännande uppdragsgivare från flera branscher. Är du en hållbarhetsintresserad student i Umeå, Uppsala, Stockholm, Linköping eller Lund eller Malmö så är detta en fantastisk möjlighet!

Ideellt uppdrag, deadline 2016-05-17
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.05.04

Vill du utveckla Bravuras hållbarhetsarbete?

Vi söker dig som vill utveckla och kicka igång Bravuras hållbarhetsarbete under din praktiktermin. Om du har fattat grejen med hållbarhet, är intresserad av miljöledning och har förmåga att omsätta dina idéer i handling, kommer denna praktik passa dig perfekt!

Praktikplats, deadline 2016-05-15, kan tillsättas löpande
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.04.28

Konferensfunktionärer till Årets bästa hållbarhetsredovisning 2016

Den 2 juni blir det premiär när Aktuell Hållbarhet delar ut priser för Årets bästa hållbarhetsredovisning! På konferensen träffar du personerna bakom Sveriges bästa hållbarhetsredovisningar och får höra hur de arbetar. Du får senaste nytt om de nya kraven på hållbarhetsredovisning som träder i kraft 1 juli 2016 samt veta mer om Sveriges tolkning av EU-direktivet. Vi bjuder in tio studenter att vara med som funktionärer och deltagare!

Konferensfunktionär, deadline 2016-05-11
Ansök direkt i formuläret

2016.04.12

Praktik och projektledning med Sustainergies

Vi öppnar dörrarna för två studenter och erbjuder praktikplatser med stora utvecklingsmöjligheter. Praktikplatsen ska ge dig erfarenheter av att arbeta professionellt med projektledning, affärsdrivet hållbarhetsarbete, kommunikation och partnerkontakt. Uppgifterna skräddarsys till dig utifrån aktuella projekt, främst kring innovationstävlingen Sustainergies Cup där du får stort ansvar. Välkommen att starta din hållbarhetskarriär med oss!

Praktik HT16 (30 hp), deadline 2016-04-24
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.04.11

Praktik för Myrornas hållbarhetschef

Nu erbjuder Myrorna en utvecklande praktikmöjlighet för dig som är intresserad av förändringsarbete och affärsutveckling. Din främsta uppgift kommer att vara att stötta Myrornas hållbarhetschef i en satsning på innovation och tester av nya projekt. Här kommer du kommer att få utmärkt handledning och chans att göra skillnad på riktigt!

Praktik HT16 (30 hp), deadline 2016-04-25
Läs hela annonsen och ansök nu

2016.04.05

Sommarjobb & praktikplatser på Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har en nyckelroll i Sveriges hållbarhetsarbete och öppnar nu dörrarna för dig som student. De erbjuder ett flertal sommarjobb och praktikplatser för hösten 2016. Varje uppdrag har olika innehåll och kompetensprofil. Vilket uppdrag passar dig bäst?

Sommarjobb 2016, deadline 2016-04-20

Alla ansökningar tas emot i detta formulär

Praktikplatser HT16, deadline 2016-04-20

Alla ansökningar tas emot i detta formulär

NAVIGATION

Äldre poster